Hlavní obsah
Článek

Alyssa Sereme si vzala o 29 let staršího muže a jejich vztah tak budí pozornost, mnohdy vyvolává i negativní reakce. Například od jeho rodiny, která ji zpočátku nazývala zlatokopkou.

S Markem začala randit, když jí bylo 23. Poznali se online a netrvalo dlouho a v kontaktu byli denně. Když se o pár týdnů později sešli osobně, okamžitě přeskočila jiskra.

Začátky vztahu ovšem byly drsné, především kvůli reakcím Markovy rodiny. „Nebyl to můj první starší partner, takže moji příbuzní s tím byli v pohodě,“ uvedla Alyssa pro What’s The Jam.

Ovšem Markova rodina, to byl zcela jiný příběh. Měli hodně předsudků. Alyssa jim přišla jako zlatokopka, ale když ji za čas poznali, přirostla jim k srdci.

Mark je ředitelem vlastní společnosti a má z předchozího vztahu dvě dospělé děti. Alyssa je matkou dcer ve věku 17 a 11 let. V roce 2022 pak přivítali prvního společného potomka.

I když si příbuzní zvykli, pár se stále potýká s kritikou svého vztahu. Především pak online. „Reakce cizích lidí se mnou nikdy ani nehnuly. Rychle poznáte, že jen šťastní lidé nehodnotí druhé,“ myslí si Američanka z Miami.

Hateři jsou podle ní většinou single nebo v nešťastném vztahu. Není potom divu, že si vylévají frustrace na těch, kterým štěstí přeje.

Alyssa, která má vlastní módní značku, si myslí, že jí vztah se starším mužem dal víc, než by jí přinesl svazek s někým v jejím věku. A to nejen v osobním, ale i v pracovním životě.

Jako náctiletá maminka musela nechat střední školy a to není pro kariéru dobrý start. Než s Markem otěhotněla, dal jí možnost řídit dvě oddělení ve své firmě. To ji velmi posunulo a dnes je sama podnikatelkou.

Související témata:
Alyssa Sereme

Další články

Načítám