Hlavní obsah
Článek

Rosie Morrell a Marcus White jsou dost neobvyklým párem. Už osm let spolu mají uzavřenou písemnou dohodu, která obsahuje pravidla jejich vztahu. Zahrnuje vše, na co si vzpomenete. Třeba i domácí práce, finance, masturbaci nebo věci, které druhého rozčilují.

Základem každého dobrého vztahu je otevřená komunikace, ale tento pár z Dorchesteru ji dovedl k dokonalosti. Zkrátka všechno, co jeden od druhého chtějí a očekávají, hodili na papír. Mají tak jistotu, že jim to bude klapat bez větších problémů.

Přesně vědí, kdo má v domě co na starosti. Rosie například vaří, pere a uklízí a Marcus se stará o to, aby vše fungovalo, jak má.

Mimo jiné mají také vypsáno, co nedělat, aby partnera nerozčílili. Rosie například smí zapalovat svíčky jen na bezpečných místech. Marcus totiž zažil požár ve své firmě a má z otevřeného ohně hrůzu.

Mezi další body patří komunikace. Marcus nesmí na Rosie zvyšovat hlas, ona mu zase musí dostatečně srozumitelně vysvětlovat, co po něm chce. Oba jsou dle smlouvy také povinni naplňovat fantazie toho druhého.

Oba věří, že mají díky kontraktu, který spolu oficiálně uzavřeli a stvrdili podpisem, harmonický vztah. „Zní to jako zbytečná dřina, jako by náš vztah byl spíš zaměstnáním, ale jsme takhle šťastní,“ tvrdí Rosie, která působí jako sex terapeutka.

„Chceme řešit problémy v jejich jádru. Lidé je ve vztahu často i roky přehlížejí. To ale není dobré řešení,“ myslí si.

A jak jim to v praxi funguje? Marcus přiznává, že je výbušný a umí být i arogantní. Rosie je pravý opak, ale zase je pořádkumilovná a občas to s úklidem přehání. Tyto věci mohou vést k hádkám, ale protože ve smlouvě mají jasně daná pravidla, nikdy z toho není velký problém. Prostě dodržují dohodu.

Rosie kromě své praxe působí v porno průmyslu. Svléká se před webkamerou. Proto dobře ví, že muži potřebují masturbovat víc než ženy. S Marcusem proto mají dohodu, že bude masturbovat jen při pohledu na její tělo.

Možná vás napadá, co se stane, když smlouvu přestanou dodržovat. I na to je pár připravený. Má oddělené finance a pečlivý seznam všech věcí, takže ví, kdo co vlastní. A nikdo z manželství neodejde s prázdnou, kdyby se mělo rozpadnout.

Pár má také pravidelné meetingy, na kterých diskutují jednotlivé body smlouvy. A aby toho nebylo málo, založili politickou stranu s názvem Everyone Is God. Hlavním bodem jejich programu je řešit lidské problémy před těmi politickými, což je sice hezký plán, ale těžko říct, jestli by s ním v politice opravdu uspěli. Nezbývá než Rosie a Marcusovi držet palce.

6
fotek
Související témata:
Rosie Morrell

Další články

Načítám