Hlavní obsah
Článek

Mandy Bowen je tak trochu senzací sociálních sítí. Poté co prozradila, že si nikdy v životě nenechala zkrátit svoje dlouhé lokny, zůstali sledující v úžasu. Vlasy má do pasu, ale jejich údržba něco stojí.

V době, kdy lidé navštěvují kadeřníky pomalu týdně, je Mandy opravdu raritou. Sedmadvacetiletá manželka pastora není ani trochu marnivá. Nebyla tak vychovaná.

Na sociální síti ji přezdívají Locika, což je pro ni největší kompliment. „Nikdy jsem si ani nezastřihla konečky. Ani jako dítě. Miluji svoje vlasy a za nic na světě bych je nevyměnila,“ přiznala fanouškům.

Někteří však protestují, že kdyby si vlasy nikdy nezastřihla, měla by je mnohem delší. Mandy se ovšem brání, že jí padají přirozeně. „Když dorostou do určité délky, konce se roztřepí a vlas vypadne,“ tvrdí.

Trojnásobná maminka v domácnosti také přisuzuje vypadávání třem těhotenstvím nebo natáčením vlasů, které je ničí. S jejích údržbou se ale nijak nemaže. Vlasy si myje jednou za 7-9 dní, ale i tak spotřebuje celkem dost šamponu.

@mbs.hairwithstyle

#longhair #pentecostalhair #hairstyle #braids #sahm #apostolichair #hairtututorial #summerhair

♬ Aesthetic Vibes - Megacreate

Jedno balení jí vydrží zhruba na čtyři umytí. Používá také kondicionér a hydratační sérum a tím to hasne. Žádné tuny drahých produktů.

Mandy je pyšná, že má od dětství vlasy stejné. A i když ji při zaplétání vlasů bolí ruce, svou hřívu by si zkrátit nenechala ani za nic.

Související témata:
Mandy Bowen
Mytí vlasů

Další články

Načítám