Hlavní obsah
Článek

Sara Cheek je známá jako modelka, co se svléká pro pánský magazín, ale také jako čtyřnásobná matka, která je pyšná na to, že její rodina nežije všedním předměstským životem. Poté, co se zařadila mezi 100 nejvíc sexy žen světa podle Playboye, ji totiž dokázala slušně zaopatřit. Sara se nyní rozpovídala o tom, že ji vůbec neuráží označení „trophy wife“, což je anglický hanlivý výraz pro ženu, kterou si muž vezme, aby se s ní mohl chlubit.

Taková žena je většinou mladší a krásná, ale nemá žádnou jinou hodnotu a nechává se vydržovat. Saru takhle často označují, lidé si myslí, že to jsou přesně důvody, proč si ji její manžel vzal. Tomu se modelka ale jen směje.

Byla to právě ona, kdo zaopatřil rodinu a dopřál jí život v luxusu. Poté, co byla nucena v průběhu pandemie zavřít svůj kadeřnický salon, začala s modelingem a její život se otočil vzhůru nohama.

„Nikdy jsem se nevdávala proto, aby mě chlap živil. Dokážu se uživit sama, živím se sama. Chtěla jsem muže, co mě bude milovat a bude mým nejlepším přítelem, a vybrala jsem si ho,“ uvedla pro deník The Sun.

Sara se tedy sama považuje za „trofej“, protože jakožto pracující matka a manželka je dle svých slov výhrou. „Nesedím doma na gauči a nesleduji reality show, zatímco můj manžel chodí vydělávat peníze,“ odsoudila tento způsob životního stylu.

Samotnou by ji prý zklamalo, kdyby si její synové takovou dívku jednou přivedli. Kritizovala také ženy, které se o sebe nestarají. Sara se i po dětech udržuje v kondici a na vzhledu si dává záležet. Ženy, kterým není zevnějšek lhostejný, jsou podle ní šťastnější.

„To, že chcete dobře vypadat v bikinách, z vás nedělá špatnou matku. Spokojená máma, dobrá máma,“ myslí si blondýnka z Floridy.

Další články

Načítám