Hlavní obsah
Článek

Zdá se, že pokud se proslavíte jako modelka věhlasného pánského magazínu, má to i stinné stránky. Asi největší je vliv, jaký to má na děti. Modelka Sara Blake Cheek sice díky modelingu zaopatřila rodinu, ale přiznává, že její ratolesti nevedou normální život. Dokonce se s rodinou musela přestěhovat pryč z města, protože ji rodiče ostatních dětí odsuzovali.

Třiatřicetiletá blondýnka přesídlila s rodinou z Floridy do Las Vegas, kde ji podle jejích slov tolik nesoudí. Tvrdí, že v předchozím domově jejímu synovi dokonce zakázali hrát v jeho oblíbeném hokejovém týmu.

Na Floridě Sara vlastnila farmu, na kterou vydělala během pandemie covidu. Tehdy musela zavřít svůj zkrášlovací salon a dát se na dráhu glamour modelky. Focení sexy snímků jí vydělalo miliony a Playboy ji zařadil mezi 100 nejvíc sexy žen světa.

Kvůli předsudkům svého okolí si ale raději pořídila sídlo za milion dolarů ve městě hříchu ve čtvrti, která má vlastní bránu a nikdo se tam jen tak nedostane. A sousedi ji rozhodně nehodnotí.

„Rozhodujícím faktorem byly nabídky, které mi přišly,“ popsala pro Daily Star. „A mé děti budou aspoň s vrstevníky, kteří nemají tak omezené rodiče,“ dodala čtyřnásobná matka.

I fanoušci si všimli, že je Sara po přesídlení najednou šťastnější. Těm si před časem postěžovala, jak jejího syna vyhodili z hokejového týmu. Oficiální důvod byl zákaz vstupu celé rodině pro „nepřijatelném chování“. Sara ovšem tvrdí, že šlo o trest za to, že je OnlyFans modelka. Vyhazovu předcházela slovní potyčka mezi ní a ostatními rodiči, ke které došlo přímo na dětském tréninku. Modelka však nevidí chybu na své straně.

V novém domově je mnohem šťastnější. Každý soused si hledí svého. V okolí navíc vídá mnoho sexy maminek, a tak si nepřipadá jako vyvrhel.

„Změňte prostředí a dělejte dál to, co vás baví,“ radí maminkám, které se setkávají se stejnými problémy, jakým čelila na Floridě. „Uvidíte, že to budete vy, kdo se bude smát naposled,“ dodala na závěr Sara.

Další články

Načítám