Hlavní obsah
Článek

Třiadvacetiletá německá tiktokerka se dlouho potýkala s povislými víčky. Ta si nejdřív upravovala pomocí náplastí, poté se rozhodla pro kosmetickou operaci. A ne ledajakou, podstoupila virální trend a nechala si „vypnout“ tzv. liščí oči.

Zákrok Nelly Nelnoire z Hannoveru podstoupila v tureckém Istanbulu na klinice, s níž už měla zkušenost z minulosti. „Podstoupila jsem zde augmentaci poprsí a s výsledkem i celkovým přístupem jsem byla spokojená,“ vysvětlila svou volbu.

Následně svým fanouškům, kterých má na TikToku přes 462 tisíc, popsala, jak zákrok probíhal. „Lifting očí trval kolem tří hodin. Hojení trvá mezi třemi až šesti měsíci, než uvidíte konečný výsledek. Od mé operace je to teď osm týdnů a hojím se dobře.“

Podle Nelly jde o bolestivou proceduru, přirovnala ji k bolesti po úpravě prsou. „Ta bolest není pro každého, také jsem pak měla velmi oteklé a pohmožděné oči. V prvních týdnech po zákroku jsem měla bolesti hlavy, prvních pár dnů jsem měla potíž oči zavřít. Ale není to nic, co by nešlo zvládnout,“ uvedla mladá žena, která je s dosavadním výsledkem velmi spokojená.

Nebyly by to sociální sítě, kdyby se neozvali i hateři, kteří lidi s touto kosmetickou úpravou přirovnávají ke Spockovi ze Star Treku.

Kritikové zákroku zároveň varují především před výběrem nekvalitní kliniky či lékaře, který může udělat víc škody než užitku. „Ujistěte se, že jdete k renomovanému plastickému chirurgovi, a nebojte se ho zahrnout dotazy. Musíte zvážit pro a proti, abyste se dobře rozhodli, zda to za to stojí,“ nabádá i Nelly.

Související témata:

Další články

Načítám