Hlavní obsah
Článek

I mistr tesař se někdy utne. To může potvrdit britská televizní hvězda Michelle Elman, která je známá také jako Queen Of Boundaries, expertka na vztahy, co učí lidi, aby se sebou nenechali jednat špatně, a v neposlední řadě autorka světových bestsellerů v oblasti vztahů. Bohužel ale ani jí se nevyhnula smůla v lásce.

V dubnu se zasnoubila s mužem, o němž si myslela, že je láskou jejího života. 24 hodin poté ale zásnuby zrušila. Zjistila totiž, že jí byl partner nevěrný.

„V den, kdy jsem oznámila zasnoubení, jsem zjistila od jedné ze sledujících, že mě partner podvádí. Byla jednou z jeho milenek a napsala mi to. Nevěděla o mně,“ oznámila Michelle fanouškům, když se z šoku oklepala.

„Lidé se vždycky ptají, jestli jsem o tom věděla, očividně ne, když jsem mu kývla na manželství, ale na tom vůbec nesejde. Pokud vás váš protějšek chce obalamutit, najde si cestu,“ uvedla.

Doplnila, že ani experti na vztahy a life kouči nejsou neomylní. Ale aspoň ví, jak se sama dát dohromady. Situace se ale samozřejmě neobešla bez slz.

Michelle je na sítích velmi transparentní. Motivační koučkou se stala, protože její dětství provázely vážné zdravotní problémy. Měla nádor na mozku a podstoupila na 15 náročných operací, které ji poznamenaly fyzicky i psychicky.

Při zákroku v 11 letech málem zemřela, dokonce uvedla, že si vzpomíná, jak se vznášela nad svým bezvládným tělem na nemocničním lůžku. Mezi její fanoušky proto patří mnoho chronicky nemocných, kteří potřebují povzbudit.

Michelle byla single 8 let, než se v roce 2021 dala dohromady s bývalým snoubencem. Jeho identitu na sítích nesdílela do oznámení zásnub. V momentě, kdy to udělala, jí sledující upozornila, že s dotyčným randí také.

Související témata:
Michelle Elman

Další články

Načítám