Hlavní obsah
Článek

Charley Hull je osmadvacetiletá britská golfistka, kterou proslavily fotky s cigaretou u pusy. Sexy blondýnku jste mohli zaznamenat s cigárkem i při golfu, kouřit ale zvládá i při autogramiádě.

Při úterní zdravici s fanoušky při US Women’s Open cigareta v ústech Charley nemohla chybět. Obě ruce byly zaměstnané podepisováním a potřásáním, a tak bafala cigaretu zastrčenou v puse, jak je u ní ostatně zvykem.

Během her, pokud pravidla dovolí, to totiž dělá stejně. Charley hraje profesionálně od roku 2013 a získala už i pár ocenění.

Minulý rok jí diagnostikovali ADHD, a aby se s poruchou vyrovnala, uchyluje se ke sportu. Hlavně k posilování.

„Rozhodla jsem se, že nebudu brát prášky, protože mám pocit, že to zvládám sama,“ nechala se slyšet v rozhovoru pro Sky Sports. „Pomáhá mi mít pevný rozvrh. Na to je moje práce skvělá, dny mají řád.“

Blondýnka doplnila, že ví, jak se sebou pracovat a co jí nedělá dobře. Své zdraví upřednostňuje.

Kromě jiného je Hull také velmi sexy, jak se můžete přesvědčit u jejích snímku na Instagramu. Tam má už téměř půl milionu sledujících.

Navíc je podle všeho single, v minulosti byla vdaná za MMA zápasníka Ozzieho Smitha, ale rozvedli se v roce 2019. V posledních dnech ji nicméně spojují s hvězdou britské reality show Geordie Shore Garym Beadlem.

Související témata:
Charley Hull

Další články

Načítám