Hlavní obsah
Článek

Kelsey Shutts (29) se seznámila se svým manželem Jamesem (39) na seznamovací aplikaci Tinder v květnu 2020 a on jí hned poslal video s pozdravem. Přestože se ví, že je tato seznamka jen na rychlý sex, Kelsey s Jamesem se nelekli. Za měsíc spolu začali bydlet, i když jim okolí neustále opakovalo, že je vše rychlé a nemůže jim to v žádném případě vydržet.

James a Kelsey Shutts se potkali na Tinderu v době pandemie. Po seznámení setrvali oba dva týdny v karanténě, aby mohli jít na svoje první rande do italské restaurace v Tampě na Floridě. „Nikdy jsem nevěřila na lásku na první pohled, dokud jsem neviděla Jamese,“ řekla Kelsey s tím, že si hned padli do oka a o dva dny později se vydali na druhé rande, které si užili už u Jamese doma.

„Byl to nejhezčí muž, se kterým jsme se v životě setkala. Poprvé jsme se cítila milovaná. Sice působí trochu jako macho, ale se mnou je jako velký plyšový medvídek,“ rozplývala se Kelsey.

„Láska na první pohled mě zasáhla jako vlna extáze,“ řekl James, který je generálním ředitelem v Hartfordu. „Byl to naprosto mimořádný pocit, který jsem nikdy předtím nezažil. Když jsme s kamarádem projížděli Tinder, nemyslel jsem si, že se vůbec s někým potkám. A pak tam byla ona! Byla to nejkrásnější žena, kterou jsem kdy viděl, úplně mi to vzalo dech a srdce mi bušilo jako o závod,“ vysvětlil svoje pocity, když spatřil Kelsey na Tinderu.

Všechno mělo rychlý, ale přirozený spád. Po čtyřech týdnech známosti se k sobě nastěhovali a po třech měsících jí James představil své tři děti z předchozího vztahu (8, 11 a 13 let). „V srpnu 2020 jsme jeli společně s dětmi do Disneylandu a tam se od nás dozvěděli, že spolu chodíme. Jsou úžasní, mám velké štěstí. Jejich biologická máma také v té době randila, takže byly na podobnou situaci zvyklé,“ řekla Kelsey.

Po čtyřech měsících si koupili společný dům v Dahlonega v Georgii a na Vánoce 2021, pouhých 18 měsíců od seznámení, požádal James Kelsey o ruku. „Vybral jsem London House, který je monumentální památkou ve městě. Zarezervoval jsem datum a místo, bylo to na střeše v soukromé zvonici s dechberoucím výhledem na město a řeku,“ popisoval James, který připravil i jahody s čokoládou, Don Perignon, hudbu a fotografa. Nechybělo ani pár nejbližších příbuzných.

„Celou dobu jsem brečela, všude byly okvětní lístky růží a hrála moje oblíbená píseň. Když si klekl na jedno koleno, padla jsem na kolena taky,“ řekla dojatě Kelsey.

Poté měli dvě svatby – jednu v červenci 2022 s jejich dětmi a rodiči v USA a druhou s přáteli a rodinou u jezera Como v Itálii. „Poté co jsem zhlédla video, jsem věděla, že jsem potkala svého budoucího manžela,“ řekla Kelsey, která se živí jako marketingová a grafická designérka v Hartfordu v Connecticutu.

Děti byly jejich svědky a družičkami a po velkolepé svatbě pak všichni odjeli na společnou rodinnou dovolenou a strávili týden plavbou kolem Baham.

Na druhé svatbě na jezeře Como v Itálii byli obklopeni pouze 30 nejbližšími rodinnými příslušníky a přáteli. „Byl to splněný pohádkový sen, i když celý den pršelo a všichni byli z počasí trochu zklamaní. Ale přesně v okamžik, kdy měl obřad začít, se úplně vyjasnilo a vyšlo slunce. Po obřadu déšť začal znovu, bylo to, jako by pro nás přestalo pršet,“ uzavřeli šťastní novomanželé, kteří ani netušili, že lásku najdou právě na Tindru.

Související témata:

Další články

Načítám