Hlavní obsah
Článek

Andrea Sunshine si udělala jméno jako fit babča, jak se sama nazývá, ale také díky tomu, že otevřeně hovoří o sexu. Orgasmus prý potřebuje denně a postelí jí prošlo na 800 milenců. Tentokrát ovšem promluvila o tom, jak se udržuje ve formě, v posilovně prý tráví i 6 hodin denně.

Snad jen Madonna by si našla tolik času na cvičení jako třiapadesátiletá influencerka Andrea. Ta je ale na dril zvyklá, závodila totiž v bikiny fitness.

„Čas hrozně letí, když se člověk dobře baví. Až 6 hodin tréninku vám neskutečně posílí tělo i mysl,“ nechala se slyšet u jednoho ze svých videí z posilovny. Na něm si dávala pořádně do těla.

Sledující Andreu vesměs obdivují. Její forma jim imponuje. A není divu, že láká o polovinu mladší milence. Její vrstevníci jí jednoduše nestačí.

A co ještě prospívá jejímu zdraví? Aspoň jeden orgasmus denně. Ten si Andrea dle svých slov dopřeje, i když nemá zrovna po ruce milence. O masturbaci hovoří otevřeně a apeluje na ženy, především ty starší, aby si rozkoš také neodpíraly.

Brazilská fitneska se sídlem v Londýně má zkrátka pestrý život. Je s podivem, že má se svým nabitým programem čas i na vnoučata.

Další články

Načítám