Hlavní obsah
Článek

Annie Knight miluje sex a o svém intimním životě je velmi sdílná. To jí vyneslo nejen přezdívku „sexuálně nejaktivnější Australanka“ a slávu, ale i dost trollení na sociálních sítích. Jeden člověk jí ale rozhodně nehejtuje, a sice její maminka.

Šestadvacetiletá blondýnka spala s 300 lidmi ročně. Důvod je prostý, jednoduše jí to dělá dobře. Dle vlastních slov by šla do čehokoliv, mnoho lidí ji za to ale odsuzuje.

Nejen že ji vyhodili z práce v korporátu, ale také ji hejtují online. Jedni jí nadávají, jiní si zase dělají starosti o její zdraví.

„Reakce jsou dost smíšené,“ uvedla pro Truly. „Někteří mi fandí, většina mě ale dost odsuzuje. Že mám určitě pohlavní choroby a jsem nechutná,“ popsala.

Annie si myslí, že pokud jsou ženy sexuálně aktivní, lidé je automaticky odsoudí. Pokud to samé ovšem dělají muži, jsou to kanci. Ženy ale mají podle ní stejné potřeby.

A jeden člověk stojí za Annie a jejím tvrzením. Její maminka Karyn ji plně podporuje. Věří, že její dcera ví, co dělá, a myslí si, že se snaží dokázat, že jako žena může mít plnou kontrolu nad svým životem.

Modelka ujistila fanoušky, že je opatrná a čistotná a při sexu vždy používá ochranu. Pravidelně se také musí nechat testovat na pohlavní choroby.

A jaké jsou její plány do budoucna? V příštím roce chce Annie své úsilí zdvojnásobit a vyspat se s 600 lidmi. Podobných výzev se nebojí. Další, kterou si zvolila, je, že chce jít každý týden v roce na jedno rande. Pokaždé pochopitelně s někým jiným. Doufá, že by tak mohla najít pana pravého.

„Nikdy jsem moc nerandila, proto to chci zkusit. Chci převzít iniciativu a sdílet své zkušenosti ze schůzek se sledujícími,“ dodala na závěr ke svým plánům.

Související témata:
Předsudek

Další články

Načítám