Hlavní obsah
Článek

Natalie vždycky snila o tom, že bude glamour modelkou, ale až téměř na prahu padesátky našla odvahu si svůj sen splnit. A to jen díky své proměně.

Před ní vůbec nedbala o svůj zevnějšek. Natalie přiznala, že se nikdy nelíčila, protože jí připadalo, že to nemá smysl. Měla neustále mastné vlasy a byla obézní. Asi před 15 lety u ní kvůli váze začaly úzkosti.

Přecpávala se fast foodem a koblihami a projedla se k neuvěřitelným 155 kilům. V té fázi už Natalie ani nevystupovala z auta, když se někam jelo. Nikdy nechodila k dětem do školy, když se konal den pro rodiče, a na pláž byste ji rozhodně nedostali, a to ani pokud ji děti prosily.

Bod zlomu přišel, když ji lékaři varovali, že pokud nezhubne, riskuje infarkt. Játra už jí obrůstala tukem a nadváha začala být opravdu nebezpečná. To Natalii konečně přimělo něco se sebou udělat. Manžel ji v hubnutí podpořil a společně zkusili hubnoucí program, při kterém shodila 80 kilo.

Úplně změnila jídelníček a začala cvičit. V červnu dosáhla své vysněné váhy a s manželem to oslavili novými silikony pro Natalii. Také si nechala udělat facelift a další vylepšení obličeje a odbarvila se na platinovou blond.

Proměna je to veliká a zvedla Natalii sebevědomí. „Moje děti mi pořád opakují, jak jsou na mě pyšné,“ raduje se King s tím, že už se nebojí ukázat u nich ve škole.

Jejím dalším cílem je vyzkoušet modeling. Manžel jí dokonce zaplatil fotografa, profesionální snímky se Natalii moc líbí a doufá, že jí otevřou dveře ke glamour modelingu. Na neskutečnou proměnu šestinásobné maminky se podívejte v galerii.

Související témata:
Natalie King

Další články

Načítám