Hlavní obsah
Článek

Tanečnici Katyu Jones, proslulou díky britskému pořadu Strictly Come Dancing, už na aplikacích pro randění neuvidíte. Má jich plné zuby, muži, kteří ji přes ně oslovovali, po ní totiž chtěli jedinou věc – aby je naučila tančit.

Mohli byste si myslet, že Katyu rozčilovaly samé zvrhlé nabídky, ale ve skutečnosti ji otravovalo, že se od ní chlapi chtěli učit tančit. Oslovit někoho s takovým požadavkem na seznamce vskutku není moc originální.

„Všechny seznamky jsou na prd,“ postěžovala si na sociálních sítích pětatřicetiletá Ruska. „Jsou jen plné zoufalců, co se vás snaží nachytat na nějaké klišé,“ myslí si. Na dotazy ohledně lekcí tance odpovídala jednoslovné „ne“.

Katya by se ráda stala maminkou, od rozchodu s exmanželem a kolegou z tanečního pořadu Neilem Jonesem je ale single. Rozešli se v roce 2019 po skandálu, kdy ho přistihli při líbačce s taneční partnerkou ze soutěže.

Manželství to prý zdaleka nebylo dokonalé, i Katya uznala, že není perfektní. Obě strany se už vzájemně veřejně omluvily a prý spolu vycházejí dobře.

A tak, než najde pana pravého na založení rodiny, nechá si Katya zmrazit vajíčka. O procesu se dozvěděla od kamarádky a aktuálně se snaží zjistit co nejvíc informací. Do té doby se soustředí na práci a nadcházející řadu oblíbeného programu stanice BBC.

Související témata:
Katya Jones
Zmrazení vajíček

Další články

Načítám