Hlavní obsah
Článek

Gweneth Lee je v médiích dobře známá firma. O svém poněkud nevšedním povolání je totiž nesmírně sdílná. Čtyřiapadesátiletá profesionální milenka se často chlubí výhodami, které jí z něj plynou. Jednou z nich jsou například hodnotné dary, kterými ji milenci zahrnují.

Postelí jí prošla asi stovka mužů, hlavně ti s naditými peněženkami. Díky nim se Gweneth přímo topí v luxusu. Jen letos obdržela od nápadníků šperky v hodnotě bezmála 2 miliony korun. A to je podle Britského národního statického úřadu o polovinu víc, než ročně vydělá průměrný Brit.

Aktuálně má pět milenců a každý ji touží rozmazlovat po svém. Jeden zbožňuje luxusní dovolené, jiný zase drahé značkové oblečení. Kožich od Valentina v hodnotě 754 tisíc je jejím nejoblíbenějším kouskem, diamanty ale nosí jen ke zvláštním příležitostem.

„Asi bych je ztratila, kdybych si je brala na venčení psa,“ smála se při výčtu svých darů na sociální síti Gweneth.

Muž, který jí věnoval zmíněný kabát, je mimo jiné sběratel umění. Má od něj také obrazy nebo třeba náušnice značky Boucheron či diamantový přívěsek ve tvaru srdce. Ten od něj dostala na sv. Valentýna na Bermudách.

Její milenci jsou ženatí boháči z různých koutů světa a pěkně si ji vydržují. Platí Gweneth pobyty v luxusních apartmánech s vířivkou, kde pojídá kaviár a další vybrané lahůdky. Zní to jako pohádka, koučka ale zůstává nohama pevně na zemi.

Podle Lee je důležité, aby se člověk v tom všem luxusu neztratil a stále měl na paměti své vlastní potřeby. Což může být někdy obtížné.

Ostatním ženám radí, aby se nezahazovaly s šetřílky, ale šly po těch, co se nebojí utratit balík. „Upřednostněte sebe, nejste jejich chůva ani terapeut. Nezapomeňte, že jde hlavně o zábavu,“ apeluje brunetka.

5
fotek

Další články

Načítám