Hlavní obsah
Článek

Mellisa Sloan si během let, kdy se tu a tam objevila v médiích, vysloužila označení „nejpotetovanější matka Británie“, ale toto prvenství má i mnohé stinné stránky. Sedmačtyřicetiletá žena, která je zasloužilou maminkou sedmi dětí, má malůvky téměř všude po těle, a dokonce i na obličeji. A přestože si stěžuje, že se svými ratolestmi nemůže jít ani nakoupit školní potřeby, žádného ze svých více než osmi set tetování prý nelituje.

„Strašně ráda bych šla se svými dětmi nakoupit školní potřeby, ale chození do obchodů se většinou vyhýbám, nakupuje obvykle můj partner, ale je skličující nebýt součástí takových těch typických rodičovských aktivit,“ říká Mellisa s tím, že ji cizí lidé většinou nenechají na pokoji.

„Když jsme v obchodech v sekcích ‚zpátky do školy‘, ostatní rodiče na mě doslova civí. Jejich děti na mě také zírají, některé se začnou smát, jiné začnou plakat, protože se mě bojí. Když jdu ven, musím si zakrývat tvář,“ říká žena.

Pro Mellisu, která si kdysi nechávala říkat Crayola, jsou tyto situace velmi frustrující, ale navzdory všem negativům, která jí její tetování přináší, prý ani jedné své kérky nelituje. A pokud zrovna její partner na nákupy nemá čas, snaží se zkrátka vše obstarat online.

„Je to ale velmi těžké, protože moje děti potřebují nové uniformy do školy a nové školní potřeby, které bychom chtěli vybrat spolu. Jim je jedno, že jsem potetovaná, tak nechápu, proč je to takové terno pro ostatní, zvlášť pak pro rodiče,“ dodává Mellisa Sloan.

Související témata:
Melissa Sloan

Další články

Načítám