Hlavní obsah
Článek

Třicetiletá Alex Aspasia z USA není žádný drobek. Ačkoli se v dětství a mládí musela popasovat se spoustou nehezkých přezdívek i šikanou a samotné jí trvalo, než své tělo přijala, dnes by mohla sebevědomí přehazovat vidlemi.

„Mám velikost 54 a budu se svým krásným tělem chlubit v bikinách i přesto, že mi trollové říkají velrybo,“ nedělá si nic z hejtů statná brunetka. A se svým body positivity přístupem slaví úspěch. Jen na TikToku ji sleduje téměř 560 tisíc lidí. Alex se označuje za BIG & TALL Model, tedy velkou a vysokou modelku a s ohledem na jejích 180 centimetrů a téměř 160 kilogramů s ní nelze než souhlasit.

Influencerka posílá své poselství všem ženám a dívkám, které se na pláži necítí být se svou velikostí zrovna spokojené. Alex je ale prý úplně jedno, co si kdo myslí, a přestože se ve svém těle necítila vždy zcela komfortně a v dětství prý bojovala se sebepřijetím, nyní se naučila vyjádřit svou ženskost a znovu získat sebedůvěru.

„Mými oblíbenými kousky jsou bikiny a monokiny, protože se díky nim cítím silná a sebevědomá. Chci, aby každý, kdo nosí bikiny, věděl, že si zaslouží užívat si slunce a pláže stejně jako kdokoli jiný. Nedovolte, aby vás společenské standardy krásy brzdily, noste cokoli, díky čemu se budete cítit sebejistě a pohodlně, ať už jde o bikiny nebo cokoli jiného. Vaše tělo je krásné přesně takové, jaké je,“ šíří pozitivní smýšlení Alex pocházející z Miami na Floridě, kde jsou sešlosti na pláži a koupání v moři nedílnou součástí života.

Související témata:
Alex Aspasia

Další články

Načítám