Hlavní obsah
Článek

JP Kennedy a Kymmi Jeffery jsou lovci duchů. Ve svém domě schraňují „posedlé“ předměty a fascinuje je nadpřirozeno. Svou vášeň přenesli i na dcery, jedenáctiletou Snow a osmiletou Pebble, a dokonce se jim přezdívá skutečná Addamsova rodina.

Hned na první pohled je jasné, odkud přezdívka pramení, neboť tahle rodinka opravdu působí trochu morbidním dojmem. S honbou za paranormálními jevy začali v roce 2022, kdy se přestěhovali do domu v Cheshiru a okamžitě pojali podezření, že v něm straší.

„Pořád jsme v domě cítili síru a mysleli si, že nám někde uniká plyn, ale plynaři nic neobjevili. Ten zápach je spojený s démony,“ popsal pro britská média JP, který pracuje jako učitel.

Kromě zápachu slýchávali holčičí pláč, a tak dům ověsili kamerami. Ducha se jim podařilo zachytit a rychle se z nich stali nadšenci pro vše děsivé. Začali s lovením duchů a jejich holčičky se k nim hned přidaly.

Rodina si pořídila pohřební vůz, s nímž objíždí místa, kde údajně straší. Opuštěné budovy, katakomby, zámky, hřbitovy, nezaleknou se ničeho. Dcery berou s sebou, někteří je sice osočují, že je k tomu nutí, ale děvčata jsou prý do lovení duchů sama zapálená.

Nadpřirozeno milují tolik, že si doma z garáže vytvořili místnost, ze které jde mráz po zádech. Je plná podivných předmětů, které mají být posedlé duchy. Takové předměty si nechávají posílat ze všech koutů světa, ovšem pokud jim nepřipadají dostatečně děsivé, vrací je odesílatelům.

Najdou se mezi nimi nejrůznější panenky, šperky, sbírka posedlých tamagotchi nebo krabička, která má věznit duchy. Jedním z nejpodivnějších předmětů jsou plesové šaty, které na sobě měla dívka při autonehodě na cestě na maturák. Přes oceán k nim pak nyní míří zabijácký klaun.

Předměty si nechají dva týdny, a když zjistí, že nejsou posedlé, vrátí je. Garáž plnou duchů otevřeli pro veřejnost a jezdí k nim nadšenci z celé Anglie. Na Halloween dokonce plánují v garáži zorganizovat přespání.

Ne všichni ale sdílí jejich nadšení. „Jednou jsem zaparkovala s naším pohřebním vozem před kostelem a někdo na něj začal lít svěcenou vodu,“ uvedla Kymmi, povoláním terapeutka.

Jiní zase zpochybňují, že se jejich duchařské zážitky zakládají na pravdě. „Lidé jsou skeptičtí, ale to je jenom známka toho, že nic takového sami nezažili,“ doplnila dvojnásobná matka.

7
fotek
Související témata:
JP Kennedy a Kymmi Jeffery

Další články

Načítám