Hlavní obsah
Článek

Alexis Turner se v 25 letech rozhodla, že bude žít v celibátu. Už je to neuvěřitelných 7 let, a kdo by se zhrozil, jak to mohla vydržet, jen ať čte dál. Alexis totiž svého rozhodnutí nelituje, ve skutečnosti by nemohla být spokojenější.

Možná to znáte také. Zklamání v lásce, znechucení z randicích aplikací, to vše dovedlo mladou Američanku k rozhodnutí, že toho má po krk. Proto se rozhodla pro celibát, a nejen že v něm žije už 7 let, ale dokonce si odpírá i sebeuspokojení.

A protože nechce vlastní děti, prodělala před lety hysterektomii a dodnes je vděčná, že tak učinila. I když mnohým zní její přístup jako extrém.

Jelikož neztrácí čas románky, má grafička a webová designérka čas na jiné aspekty života. „Díky celibátu se vyhnu emocionálním horským dráhám a přišla jsem na to, co od lidí ve vztahu opravdu chci,“ přiznala po pravdě.

Celibát nehodlá porušit, dokud nenajde potenciálního manžela, přestože ji lidé online dost kritizují. Připadá jim, že to, jak Alexis žije, je proti přírodě.

Ta v tom ovšem nevidí žádné nevýhody. Hanlivé komentáře ji nenechávají chladnou, mrzí ji, že její volbu někteří vnímají jako problém, který je třeba napravit. „Je to zkrátka moje životní rozhodnutí,“ nechala se slyšet.

Na druhou stranu její blízcí, rodina a přátelé ji velmi podporují. Je jim sympatické, že se Alexis drží svých zásad.

Vše o své životní cestě sdílí influencerka na sociálních sítích. Chce inspirovat ostatní dívky a ženy, aby si vážily svých hodnot a rozhodnutí.

Související témata:
Alexis Turner

Další články

Načítám