Hlavní obsah
Článek

Fotila pro Playboy a dařilo se jí, ona ale hvězdnou kariéru vyměnila za život na farmě uprostřed ničeho. Jednatřicetiletá modelka, která používá jméno Catjira, popsala, co ji přimělo vzdát se záře světel reflektorů a koupit opuštěnou farmu v Nashvillu.

Do Las Vegas se přestěhovala v roce 2019 a rychle se vyšvihla. Každovečerní představení, focení a zkrátka honba za kariérou ji ale brzy omrzely. Catjira toužila po klidu a tichu. To našla díky odlehlému pozemku s chátrající farmou, kterou se rozhodla zrenovovat.

Místo létání mezi Vegas a Los Angeles tak tráví čas zahradničením a renovací sotva obyvatelné nemovitosti. A nemohla by být spokojenější.

„Neměla jsem moc ponětí, co dělám. Musela jsem si najmout někoho, kdo to trochu opraví, abych se mohla vůbec nastěhovat,“ přiznává, že tak trochu nevěděla, do čeho jde.

Farma byla téměř v dezolátním stavu, poničená tornády. Modelka se nadřela a ještě nadře. Pokoj po pokoji předělává dům, stejně jako pozemek. Aktuálně pracuje na stodole, která jí málem spadla na hlavu.

A protože žije v podstatě v pustině, musela se naučit všechno dělat sama. Někteří řemeslníci totiž ani tak daleko nepojedou, aby jí s opravami pomohli. A tak se Catjira naučila zacházet s elektrickým nářadím, traktorem, s tesařským vybavením, jak pěstovat rostliny nebo srovnat zem na pozemku.

A občas ji neznalost vytrestala. Za první čtyři měsíce dala do kupy zahradu, kterou jí pak zničila bouře kvůli špatnému odtoku vody. Catjira se prý učí hlavně trpělivosti. Některé projekty stojí hromadu úsilí, ale výsledky budou znát až za několik měsíců nebo let.

Brunetka by ale neměnila. Miluje pěstování vlastních plodin a je ráda, že může žít ekologičtějším způsobem. Dala se také do studia přírodnin a do budoucna doufá, že si pořídí i velké dýňové pole.

Související témata:
Catjira
Venkov

Další články

Načítám