Hlavní obsah
Článek

Sarita Holland (41) z australského Melbourne je trojnásobnou matkou. Na tom by nebylo nic až tak zvláštního, kdyby všechny svoje potomky neporodila během 10 měsíců! A nejde o trojčata. Všichni jsou přesvědčeni, že to je šílenost. Sarita ale tvrdí, že je za všechny děti ráda, i když to takhle neplánovala.

Dcera Stevie měla 10 měsíců, když Sarita přivítala na svět jednovaječná dvojčata Kipa a Bowieho. Jak je to možné? Oba chlapci se totiž narodili předčasně ve 30. týdnu a pěti dnech.

„Mé dceři bylo 10 týdnů a já zjistila, že jsem znovu těhotná,“ řekla Sarita agentuře Caters News. „A pak lékaři zjistili, že mám v břichu děti dvě, bylo to šílené, ale prostě se to stalo,“ směje se trojnásobná maminka.

Sourozenci mají nyní 13 let a Sarita vzpomíná, jak bylo velmi náročné starat se o tolik malých dětí stejného věku. Teď už jsou starší a vše je mnohem jednodušší, navzájem si pomáhají a jsou samostatní.

„Ve skutečnosti jsem měla bezproblémové těhotenství a po porodu jsem se cítila docela dobře,“ vysvětlila. „Bylo to šílené a asi si dokážete představit, jak jsem byla v šoku.“ Za pár let ji prý čeká drahá oslava, až všichni sourozenci v jednom roce dovrší 18. Sarita se také podělila o svůj příběh na TikToku, kde video zhlédlo přes 1,5 milionu lidí. Všichni ji většinou chválili a obdivovali, ale většina přiznala, že si její situaci nedokáže představit.

„Wow! Jste úžasná a silná žena, dokážu si představit, jak vyčerpávající to muselo být,“ napsal jeden komentující. „Jsi snad stroj? Prostě nádhera,“ pochválil ji další. „Proč počítáš s velkým vydáním, až jim bude 18?“ zeptal se další sledující a dočkal se následující odpovědi: „No přece dostanou řidičský průkaz! A já budu muset koupit 3 auta.“

„Já měla 4 děti během necelých 10 měsíců, dvojčata a pak další dvojčata,“ přiznala další z komentujících. Na to Sarita odpověděla: „Děláte si legraci?! To je ještě více šílené!“

„Moje sousedka měla 5 dětí ve věku do dvou let – identická dvojčata a za 11 měsíců identická trojčata, ta se narodila ve 28. týdnu,“ napsala další žena.

„Wow, to je doslova ďábelské, jste supermámy!“ odpověděla Sarita s úsměvem.

Související témata:
Trojčata

Další články

Načítám