Hlavní obsah
Článek

Svatební sezóna je v plném proudu a my upřímně doufáme, že nikoho nepotká to samé, co Jessicu Buchanan, populární maskérku a influencerku z Toronta. Její nastávající totiž zrušil svatbu pouhé tři týdny před jejich velkým dnem.

Potkali se na univerzitním večírku, když bylo oběma 19 let, ale 5 roků se přátelili, než spolu konečně vyrazili na rande. O pár týdnů později už tvořili pár. Nikdy se prý nehádali a 7 let žili ve spokojeném vztahu, než dotyčný v roce 2022 Jessicu požádal o ruku.

Šlo o opulentní událost, u které nechyběla její rodina a přátelé. Jessica partnera netlačila do veselky, ale jeho úsilí ji dojalo. Nadšení však nevydrželo příliš dlouho.

Adam, jak se dnes již bývalý snoubenec jmenuje, se totiž do svatebních příprav vůbec nezapojoval. Zato Jessica to pojala ve velkém. Pronajala prostory pro 130 lidí, složila zálohu za jídlo, a dokonce si vybrala dokonalé svatební šaty.

Ale čím víc se svatba blížila, tím víc se s Adamem hádali. Pár dní po její rozlučce se svobodou přišel Adam Jessice oznámit, že si ji nemůže vzít. Kanaďanka byla vzteky bez sebe. Snoubence seřvala, ale ničemu to nepomohlo.

„Ani mi nedokázal říct proč, jen se stále dokola omlouval a opakoval, jak se cítí hrozně. Věděli jsme, že je konec,“ popsala Buchanan pro zahraniční média.

Adam se odstěhoval k otci a nechal Jessicu doma se vším, co připravovala na svatbu. Pochopitelně proplakala několik nocí. Nemluvě o penězích, které propadly. Oporou jí byla rodina.

Svatebčanům poslali zprávu, že se svatba ruší, ale někteří si mysleli, že jde o žert. Složené zálohy propadly, svatba měla stát necelých 900 tisíc a o polovinu peněz kvůli tomu přišli.

Když se blížil její svatební den, vyrazila Jessica raději na koncert Taylor Swift do Texasu. Místo aby kráčela k oltáři, tančila na nacpaném stadionu s ostatními fanoušky slavné zpěvačky.

Jessice trvalo rok, než ji přešel vztek. Dokonce začala znovu randit. Došlo jí, že by manželství s Adamem nikdy nevydrželo. Na den, který by byl výročím jejich svatby, naplánovala večírek pro kamarádky ve stylu Taylor Swift.

„Nevím, jestli se ještě někdy vdám, ale naučila jsem se, že je velmi důležité být upřímný k osobě, kterou milujete. Bez toho vztah totiž nepřežije,“ uzavřela svůj příběh.

Související témata:
Jessica Buchanan

Další články

Načítám