Hlavní obsah
Článek

Pokud jste si mysleli, že polyamorie je jen pro mladé bezdětné páry, jste na omylu. Tato trojice spolu nejen žije, ale vychovává dvě děti. A ačkoliv je jejich vztah stabilní a nevidí na něm nic špatného, jsou za něj často napadáni, a to dokonce i fyzicky.

Jimmy (40), Chacha (38) a Summer Silva (30) jsou spolu 12 let. Jimmy a Chacha randili už na střední, a když jednoho dne na koncertě poznali Summer, okamžitě přeskočila jiskra a rozhodli se do vztahu přibrat třetí osobu.

Společně vychovávají také dvě děti, tříletého syna jménem Hurricane, toho porodila Chacha, a dvouletou Stormy, jejíž biologickou matkou je zase Summer. Trojice přísahá, že jim život funguje skvěle. Lidé ale mnoho pochopení nemají.

„Zažili jsme i extrémní situaci, kdy nás napadl sledující, který vůbec nechápal dynamiku našeho vztahu,“ přiznala Summer serveru What´s The Jam.

Dotyčný chtěl prý bránit Summer, myslel si, že je zanedbávána, protože do vztahu přišla jako poslední. A že je nucena v něm setrvat. O to složitější situace byla. Naštěstí šlo o ojedinělý zážitek, přes který se rodina přenesla.

Většina přátel a příbuzných jejich vztah přijala. Jimmyho rodina se s ním však odmítla srovnat a trojice se straní. Jejich volbu neschvaluje a rozhodla se úplně odstřihnout.

Pro trojici je nejdůležitější zachovat ve vztahu harmonii. Otevřená komunikace je klíčová, jinak by to ovlivnilo celou rodinu. Žárlivost mezi ženami rozhodně nepanuje, naopak, obě si prý užívají, když vidí Jimmyho s druhou z nich.

A pokud jde o intimní život, trojice dělá vše dohromady. „Viděli jsme, že jiné polyamorní trojice mají sex i odděleně, ale to nám nefunguje,“ doplnila Summer.

Rodinka z Los Angeles nedávno koupila ranč v Santa Claritě, kde chce vychovávat děti. Už se nemohou dočkat, až se o střípky z venkovského života podělí se svými sledujícími. Těch mají na instagramu už slušných 600 tisíc.

7
fotek

Další články

Načítám