Hlavní obsah
Článek

Třiatřicetiletá Nokwazi Ntombela z Jihoafrické republiky rozvířila vody internetu, když na TikTok a YouTube natočila přiznání k nevěře, po které otěhotněla. Aniž by věděla, čí dítě čeká, přiznala vše svému manželovi. A jeho reakce sledujícím nedala spát. Celý příběh má navíc ještě jeden zvrat.

Nokwazi popsala příběh, kdy během divokého víkendu s kamarádkami tak trochu ujela a vyspala se s cizím mužem. Mezi ní a manželem to skřípalo a dotyčný se jí moc líbil, hodně toho vypili. Když se ráno probudila, měla výčitky, ale zároveň mezi ní a mužem, kterého právě poznala, přeskočila jiskra. Z výletu se nicméně vrátila domů k manželovi.

Nedlouho poté se Jihoafričanka dozvěděla, že je těhotná. A protože si nebyla jistá, jestli je miminko jejího manžela, musela s pravdou ven.

K úžasu všech jí manžel nevěru odpustil, i když ho zrada naštvala. Své choti řekl, že jsou v tom spolu a miminko vychová jako vlastní, i kdyby mělo jiného otce. O těhotenství řekla i druhému muži, který se dušoval, že o ni má opravdu zájem a dostojí svých otcovských povinností, pokud je dítě jeho.

Na konci vyprávění Nokwazi přiznala, že nejde o její příběh, ale o historku některé ze sledujících, která jí napsala do zpráv. Sama youtuberka by prý nevěděla, co v takové situaci dělat, a tak vyzvala sledující, aby v komentářích poradili. Zároveň jako vždy upozornila, že nemá zájem o hejtování a odsuzování dotyčné, své fanoušky vždy nabádá, aby byli vlídní a slušní. A většinou ji poslechnou.

I tentokrát byli plní porozumění a těhotné dívce radili, aby se vykašlala na manžela, se kterým si už stejně nerozuměla. Jiní zase, ať počká na test otcovství a podle něj se rozhodne, s kým bude dítě vychovávat. Většina také cení její upřímnost vůči manželovi a jeho ochotu řešit situaci společně.

Co byste jí poradili vy? Měla by být ráda, že ji manžel nezavrhnul, nebo risknout vztah s mužem, kterého sice nezná, ale táhne ji to k němu? Hlasujte v naší anketě!

Co byste dotyčné v její situaci poradili?
Měla by zůstat s manželem, přestože mají problémy.
6 %
Měla by dát šanci novému objevu, když přeskočila jiskra.
3,1 %
Měla by se rozhodnout podle toho, kdo bude otcem.
17,8 %
Měla by udělat to, co bude nejlepší pro ni a její dítě.
73,1 %
Celkem hlasovalo 3096 čtenářů.
Související témata:
Nokwazi Ntombela

Další články

Načítám