Hlavní obsah
Článek

Nevěsta Lindsay Slater (31), která jen několik dní před svou svatbou zjistila, že ji její snoubenec podvedl, se rozhodla udělat něco, co by málokdo čekal – svatbu za neuvěřitelný milion korun se rozhodla uskutečnit i bez ženicha. Nenechala se zlomit a pořádně oslavila svoji nově nabytou svobodu ve velkém stylu.

S přibližně 70 rodinnými příslušníky a blízkými přáteli strávila nezapomenutelný den, který začal slavnostním tříchodovým menu. I přes nečekané okolnosti atmosféra nebyla smutná, ale naopak plná radosti, smíchu a podpory. Zazněly srdečné projevy od jejích blízkých a hosté se nevyhnuli ani tradičnímu focení s nevěstou – Lindsay se objevila ve svých nádherných svatebních šatech, které stály kolem 35 000 korun a ve kterých vypadala naprosto skvostně.

Poté následovala párty s DJ, kde se všichni bavili až do rána. Místo toho, aby Lindsay truchlila nad rozpadlým vztahem, rozhodla se svůj den proměnit v obrovskou oslavu se svými blízkými.

„Svatbu jsem si užila a nenechala jsem si zkazit ani líbánky, na které jsem se těšila. Na romantickou cestu na Krétu jsem vzala svou dobrou kamarádku. Pořádně jsme si to užily,“ řekla Lindsay, kterou celá situace posílila a jen tak už ji nic nerozhodí.

Že jí byl její partner po 12 letech vztahu nevěrný, zjistila týden před plánovanou svatbou, která se měla konat v anglickém městě Mansfield v okrese Nottinghamshire. „Byla jsem zdrcená a bylo už příliš pozdě zrušit svatební plány,“ přiznala mladá právnička. „Zažila jsem neuvěřitelně těžké období, plné rozporuplných emocí. Na jedné straně zlomené srdce, na druhé pocit úlevy,“ dodala.

„Všichni byli v šoku, protože to stálo tolik peněz a vše bylo připravené,“ vzpomíná Lindsay na reakce svých blízkých. „Ale velká část mě si říkala: „Jsem volná.“ Byla jsem obklopena takovou láskou a podporou své rodiny a přátel, že mi to opravdu připomnělo, že ho k životu nepotřebuji,“ řekla kráska.

Místo toho, aby se uzavřela do sebe a truchlila, rozhodla se strávit ten den s těmi, kteří pro ni něco znamenají. „Rozhodla jsem se strávit ten den s přáteli a rodinou, místo abych seděla doma a brečela,“ dodala.

Její bývalý snoubenec (36) situaci odmítl komentovat. Jen přiznal, že Lindsay skutečně podvedl, což vedlo k jejich rozchodu těsně před svatbou.

Další články

Načítám