Hlavní obsah
Článek

Třiapadesátiletá Gina Stewart si právem vysloužila status „nejvíc sexy babička světa“. Ačkoliv už má vnoučata, jen málokdo by jí hádal přes padesát. Sexy Australanka si je dobře vědoma svého zevnějšku, a tak se ho rozhodla zpeněžit.

Propůjčila ho totiž k vytvoření dokonalé modelky umělou inteligencí. Inkasovala za to v přepočtu přes milion korun. Její AI verzi je 28 let a Gina se nejprve obávala, že jí tak trochu zhatí business. Opak je ale pravdou.

Kromě svého profilu na placené sociální síti pro dospělé teď těží i z profilu své mladší verze. A nesmírně ji to baví. „Každá fotka je uměleckým dílem a já ji vypiluji k dokonalosti,“ uvedla pro DailyStar s tím, že tvorba obsahu dá celkem zabrat.

Gina si udělala jméno jako Maxim a Playboy modelka. V roce 2019 se dostala mezi 100 nejvíc sexy žen podle australského Maximu. A to jí otevřelo dveře světa modelingu. Velmi populární je pak především na sociálních sítích.

Svou AI modelku přihlásila i do soutěže The World AI Creator Awards, která vybírá Miss AI. Uměle vytvořenou modelku považuje za skvělou investici, přišly jí už tučné nabídky, aby ji prodala.

„Je nesmrtelná a je to jako s nemovitostí nebo s investováním do podnikání. Velmi se to vyplatí,“ doplnila s tím, že v tomto směru vidí budoucnost.

Ovšem nezanedbává ani sebe a stále o sebe pečuje. Gina se ráda udržuje ve formě a snaží se vypadat co nejlépe. A je to znát. A jak to vidíte vy, okouzlila vás víc kráska z dílny AI, nebo fandíte spíš skutečné Gině? Hlasujte v naší anketě!

Líbí se vám víc Gina, nebo její mladší AI dvojnice?
Gina je lepší!
34,9 %
AI verze za mě vede.
65,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 2453 čtenářů.

Další články

Načítám