Hlavní obsah
Článek

Sarah Kenyon-Holden z britského hrabství Lancashire se po porodu nemohla zbavit přebytečných kilogramů. Navzdory veškeré snaze shodit se jí váha vždy vrátila zpátky jako bumerang. Třiatřicetiletá maminka zkoušela v průběhu let snad vše, co se dalo. Kromě spousty „zaručených“ diet, intenzivního cvičení, půstů a léků na hubnutí zkusila dokonce i hubnoucí injekce. Zpočátku se mnohdy radovala z úbytku váhy, ale efekt byl vždy jen krátkodobý.

„Váha se prostě připlížila zpátky rychleji, než spadla. Ztratila jsem sílu a vůli a jen jsem řešila, co se dá dělat,“ říká Sarah. Frustrovaná maminka se začala pídit na internetu po trvalejším řešení. Nakonec se rozhodla, že pro ni bude nejlepší volbou bandáž žaludku, tu si ale nemohla ve své domovině dovolit. Nakonec zákrok absolvovala na klinice v Litvě za přijatelnější cenu.

„Prvních osm týdnů bylo celkem těžkých. Musela jsem jen pít tekutiny, pak přišlo na řadu pyré, poté měkká jídla a nakonec i pevná. Ale zotavení proběhlo skvěle a operace byla provedena s minimálními jizvami,“ říká žena.

Tím ale její cesta za vysněnou postavou neskončila. Po úbytku váhy zbylo Sarah na břiše přes šest kilo přebytečné kůže, tudíž musela následovat plastika břicha a její odstranění, dále zainvestovala i do prsních implantátů a zvednutí poprsí. Celkem Sarah utratila 16 tisíc liber, ale podle jejích slov to stálo za každý cent.

„Cítím se teď sama se sebou skvěle, mám mnohem větší sebevědomí. Miluji to, co vidím v zrcadle, a už vůči sobě nemám negativní myšlenky a emoce. Můžu nosit oblečení, které se mi líbí, a cítím se úžasně,“ dodala s nadšením Sarah, která je dnes o více než 50 kilogramů lehčí.

Související témata:
Sarah Kenyon-Holden

Další články

Načítám