Hlavní obsah
Článek

Snem Jade Lyne z Bristolu bylo stát se opravdovou Barbie. A dalo by se říct, že se jí sen splnil. Za „zkrášlení“ utratila v přepočtu už 237 tisíc korun, a ačkoliv je se svým vzhledem spokojená, trollové se jí spíš smějí, než aby ji obdivovali.

Prsa velikosti A si nechala zvětšit na GG už v 18 letech. Tak moc se chtěla Jade podobat svému idolu. Jen za výplně rtů dala skoro 15 tisíc korun a od hlavy až k patě chodí oblékaná v růžové. Chce být zkrátka bimbo Barbie na plný úvazek.

Online najdete devětadvacetiletou blondýnku pod přezdívkou Barbie Jade. Rychle nabírá na popularitě, dostává ale i mnoho hanlivých komentářů. Na ty zpravidla nereaguje.

„Nemohly by mi být víc ukradené,“ uvedla na adresu hejtů. „Jsem opravdu spokojená s tím, kým jsem, jak vypadám a čím se živím,“ má jasno.

Jade tráví upravou svého zevnějšku hodiny. Není to totiž jen o plastikách, ale také silném líčení nebo barvení vlasů, dietách a cvičení. Sama má za to, že vypadá lépe než před 10 lety, kdy s proměnou začala. Tehdy byla ještě brunetka s pořádně hnědým opálením.

Ne každý má ale stejný názor jako ona. Už si vyslechla, že vypadá na padesát nebo jako klaun z cirkusu a mnoho dalšího. Lidé jí ale i lichotí. Dokonce ji zastavují na ulici, aby Jade vyjádřili obdiv.

Čím růžovější Lyne je, tím je spokojenější. Své štěstí připisuje právě svojí oblíbené barvě. „Všechno musí být růžové, nehty, piercingy. Čím víc blond Barbie jsem, tím lépe. Je to zkrátka moje osobnost,“ dodala na závěr. Na její proměnu se podívejte v galerii.

Související témata:
Jade Lyne

Další články

Načítám