Hlavní obsah
Článek

Den české státnosti si jako svůj oddací vybrali nevěsta a ženich, kteří si z Hluboké nad Vltavou odvezli nečekanou svatební historku. V tamním hotelu, který se nachází hned vedle zámku, jenž je oblíbenou kulisou pro svatební focení, se dnes koná také oslava osmdesátých narozenin Miloše Zemana. A právě dva z jeho hostů odchytili novomanžele.

Maďarský premiér Viktor Orbán a bývalý český prezident Václav Klaus dorazili na akci kolem půl šesté. Poté, co se přivítali, si první jmenovaný všiml nevěsty a ženicha, kteří se objevili mezi přihlížejícími, a vydal se za nimi. Oba státníci novomanželům pogratulovali a předali i dar.

„Dostali jsme maďarské víno, jsou tam tři flašky. A myslím si, že až se vrátíme na hostinu, tak nám to věřit nebudou. Možná jsme někde prozradili, že jedeme na Hlubokou. Věděli jsme, že je tu tahle akce, že si uděláme pár vtipných fotek, ale tím to skončí,“ řekla nám nevěsta. „Že je budeme mít někde na pozadí třeba,“ dodal ženich s tím, že se hlavně fotili v parku. „A teď držíme bednu maďarského vína,“ dodali při odchodu zpět na svatební hostinu.

Další články

Načítám