Hlavní obsah
Článek

Newyorčanka Sarah Riccio (34) má práci, kterou jí může kdekdo závidět. Kancelářské prostředí vyměnila za sexuální hračky, kterým se věnuje denně celou pracovní dobu. Práce je pro ni potěšením a miluje ji více než spánek.

„Dříve jsem pracovala jako chůva a měla docela nudnou práci. V roce 2018 jsem objevila testování produktů. Začala jsem matracemi a ložním prádlem, až jsem se dostala k sexuálním hračkám,“ svěřila se pro Southwest News Service s tím, že ve svojí práci našla skutečnou vášeň.

Se svou obchodní partnerkou Rose založila v roce 2021 sexshop, nabízející vše pro „potěšení“ dospělých, včetně recenzí produktů a článků na téma sex.

„Říkala jsem si, že jediná věc, kterou miluji víc než spánek, je sex — a tak jsme se vydaly tímto směrem,“ řekla požitkářka, která za svou kariéru otestovala více než 150 různých hraček. Začátek podnikání ale nebyl jednoduchý. „Když jsme vše odstartovaly, šlo to nahoru dolů. V jedné chvíli jsem si říkala, jestli bych se neměla vrátit ke své bývalé práci. Pak se vše rozjelo,“ řekla s úsměvem.

Typický den v jejím životě zahrnuje psaní článků o sexuální výchově, testování hraček, natáčení recenzí a poskytování tipů a návodů pro různé techniky v ložnici. Kromě toho poskytuje na sociálních sítích „vzdělávání bez studu“ na téma sex.

„Sexuální pozitivita se na internetu trochu překrucuje,“ řekla Riccio. „Cokoliv chcete dělat se svou sexualitou, je přesně to, co byste měli dělat — nic víc, nic míň, to je to poselství, které se snažíme šířit.“

Sarah především zdůrazňuje důležitost informací o sexuálních hračkách, konkrétně o bezpečných materiálech, jako je silikon, sklo nebo tvrdý plast. „Existuje mnoho velkých prodejců prodávajících sexuální hračky, které se „zastrkují“ do různých tělních otvorů a které mohou být toxické,“ vysvětlila. „Jsou velmi levné, takže obyčejný člověk neví, co je a co není bezpečné,“ vysvětluje.

Zákazníci k ní pak přicházejí a ptají se, proč je jejich produkt výrazně dražší než u konkurence. „Je to proto, že používáme materiály bezpečné pro tělo,“ poznamenala testerka. „Ve světě dospělého potěšení se najde něco pro každého. Od tichých hraček po hračky, které lze ovládat na dálku z celého světa,“ uzavřela Sarah, která je na svůj byznys velmi hrdá.

Související témata:
Sexuální praktiky
Potěšení

Další články

Načítám