Hlavní obsah
Článek

Vanusa Freitas je bezesporu jednou z nejkrásnějších Brazilek. Svou krásou uhranula i pánský magazín Playboy a sama se nechala slyšet, že se plánuje stát nejvíc sexy modelkou světa. Budiž jí přáno. Nicméně jsou chvíle, kdy si opravdu řeknete, že krása není všechno.

Vanusu ani její půvab nezachránil, když na nedávném rande v luxusní restauraci vytáhla z kabelky vlastní oběd. Nápadníkovi, jehož pozvání přijala, bylo tak trapně, že jednoduše zdrhnul.

„Nechtěla jsem porušit svou dietu, tak jsem si přinesla vlastní jídlo,“ popsala pro NeedToKnow s tím, že jí to přišlo jako geniální nápad.

Její doprovod měl ale jiný názor, uprostřed schůzky se zvedl a odešel. Vanusu tak zaskočil, že vůbec nevěděla, jak má reagovat.

Modelka je velmi striktní, pokud jde o stravování. Zvlášť pokud ji čeká focení. Většina lidí to považuje za přehnané, Vanusa je ale nekompromisní, pokud jde o dodržení závazků.

A jak to dopadlo s jejím rande? „Ještě ten den jsem se mu ozvala a omluvila se. Byli jsme oba naštvaní, ale nakonec jsme se přes to přenesli,“ práskla.

Ačkoliv jejich první rande nedopadlo nejlépe, schůzek s pohledným nápadníkem měla prý modelka ještě mnoho. Od té doby si Vanusa dává větší pozor, kde vytahuje své jídlo.

V kondici se udržuje díky dietám a hlavně fyzické aktivitě. Kromě tance, jízdy na kole apod. jí v tom nejvíc pomáhá sex. Při něm dle vlastních slov spálí nejvíc kalorií. Tak hlavně aby partnery moc nevyděsila a bylo s kým ho provozovat.

Další články

Načítám