Hlavní obsah
Článek

Sexy čtyřnásobná matka Carla Bellucci (42) z Hertfordshiru jako každý rodič pravidelně vodí své děti ráno do školy. Tato každodenní rutina je pro ni však velmi nepříjemná. Denně musí snášet kritické pohledy a nesouhlasné poznámky od závistivých matek, které Carla nazývá „mamazillami“.

Carla se proslavila v roce 2019, když přiznala, že předstírala depresi, aby si mohla ve státním zdravotnickém zařízení nechat udělat plastiku nosu v hodnotě téměř 200 tisíc korun. Stále čelí útokům kvůli svému vzhledu a stylu oblékání. „Nemůžu vyhrát s těmito mamazillami (označení pro matky, které se chovají soutěživě a dominantně, pokud jde o výchovu dětí). Pořád kritizují ostatní a také hodnotí, jak vychovávají své děti,“ svěřila se v exkluzivním rozhovoru pro Fabulous.

Ať už si oblékne něco jednoduchého, nebo něco výraznějšího, vždy se setká s pohrdavými pohledy a poznámkami. „Oblékám se ležérně, třeba do mini- nebo maxišatů – a hned mě obviňují, že si vynucuji pozornost,“ řekla Carla, která často slyší, že „zoufale provokuje ostatní tatínky“, přestože je šťastně vdaná. Některé matky ji dokonce obviňují, že se u školy snaží přilákat pozornost ostatních otců.

Jednou si na školní cestu oblékla přiléhavé minišaty s lichotivým čtvercovým výstřihem a měla elegantní culík, což vedlo k tomu, že byla označena za „úplnou couru“. „Další den jsem si vzala pro změnu maxišaty a ležérně je doplnila bundou, ale opět jsem slyšela, že se snažím vypadat na 18. A taky, že musím být velmi smutná, protože se oblékám tak mladě,“ popsala Carla situaci, která se pro ni stala běžnou.

I když se tato sexy matka otevřeně označuje za „zlatokopku“, která se provdala za staršího boháče, tvrdí, že s hejtery prostě nemůže vyhrát. Následující den, kdy se rozhodla pro barevný maxioutfit, se setkala s další vlnou kritiky. „Nazvali mě tlustoprdkou a říkali mi, že se za mě moje děti musí stydět,“ uvedla Carla s tím, že tyto komentáře považuje za „naprosto otřesné“.

Přes to všechno zůstává sebevědomá. „Vím, že moje křivky vypadají sexy,“ uzavřela maminka, podle které je celá tato kritika založena pouze na jediné věci – žárlivosti.

5
fotek

Další články

Načítám