Hlavní obsah
Článek

Ačkoliv ho kdysi nazvala láskou svého života, po 9 letech Michele Köbke ukončila vztah s Boeingem 737. Ano, máme na mysli letoun, kterým byla šestatřicetiletá Němka posedlá. Letadlu sice dala kopačky, ale zůstávají prý přáteli.

Poprvé ho spatřila na berlínském letišti v roce 2014 a dle jejích slov to byla láska na první pohled. Čtyřicetitunový stroj ji začal okamžitě sexuálně přitahovat, především jeho křídla a trysky.

Téměř dekádu strávily ve vztahu na dálku, ale nyní je po všem, jak pracovnice skladu přiznala německému deníku Bild. „Rozešly jsme se, ale pořád jsme přátelé,“ uvedla.

Michele už v minulosti přiznala, že je objektofilka, tedy že ji přitahují předměty. Není zdaleka jedinou osobou, kterou proslavila tato úchylka. A ačkoliv to psychiatři nazývají sexuální poruchou, obvykle nevyžaduje žádnou léčbu.

Michele 6 let vídala svou lásku pouze přes okno berlínského letiště, v roce 2019 se jí ale konečně podařilo dostat se blíž. Byla spatřena, jak letounu v hangáru líbá křídla. „Byla to nejkrásnější věc, co se mi kdy stala. Užily jsme si to, líbaly se a hladila jsem ho. Hangár je naším útočištěm, kde nás nikdo neruší. Toužím se tam přestěhovat, abych mohla být se svým miláčkem nonstop,“ nechala se tehdy slyšet.

Michele si pořídila několik komponentů ze svého „miláčka“, včetně spoileru, vztlakové klapky nebo ventilu nádrže, aby se s ním mohla těšit doma alespoň v rozloženém stavu.

Také si pořídila model boeingu, který si brala do postele. Michele vlastnila stovky suvenýrů spojených s letadlem, ale 300 z nich už od rozchodu prodala, aby měla prostor pro svou novou vášeň, předměty ze středověku.

„Teď si ráda oblékám brnění,“ dodala na závěr. Tak hlavně, že zklamání z rozchodu netrvalo příliš dlouho.

Související témata:
Michele Köbke
Boeing 737
Objektofilie

Další články

Načítám