Hlavní obsah
Článek

Influencerka a self love guru Chessie King promluvila o haterech, kteří jí nadávají kvůli postavě. A je úplně jedno, jakou má figuru, jestli je silnější, nebo štíhlá. Podle blondýnky si zkrátka vždycky něco najdou.

Chessie se proslavila díky příspěvkům promujícím sebelásku a pozitivní vnímání vlastního těla. Duševní zdraví je jejím hlavním tématem. Londýňanka je tři roky maminkou a cítí se skvěle.

Jedním z důvodů, proč se snaží povzbudit ostatní ženy a maminky, je ten, že se po porodu sama potýkala s hejty. Měla trochu plnější postavu a někteří si zkrátka nemohli odpustit komentáře.

Je ale úplně jedno, jak vypadá, nebo co dělá. Když se pak Chessie zaměřila více na fitness, aby se dostala do formy, pro změnu ji haněli, že se dostatečně nevěnuje dceři. Komentáře překvapivě pochází od žen, a proto se je Chessie rozhodla adresovat.

„Kdybych promovala diety a nezdravé formy hubnutí, nedivila bych se vám. Ale já jsem matka, tři roky po porodu, co má konečně zpátky sílu,“ uvedla ve videu na Instagramu.

Před osmi lety influencerka prodělala menší mrtvičku a k tomu má nemocné srdce, což ji dost limituje. I rodit musela císařským řezem, a dlouho se po něm zotavovala. Teď se konečně cítí zdravě a vitálně.

„Chápu, že jsem se některým z vás líbila víc, když jsem byla při těle, ale já preferuji, když jsem fit a můžu naplno fungovat,“ vzkázala těm, kterým se nelíbí, že Chessie zhubla.

Když byla King nejsilnější, co kdy byla, nadávali jí, že je tlustá. Když zhubla, doslechla se zase, že už s ní nebude chtít nikdo pracovat. „Jen to dokazuje, že to není o mně a mojí figuře, ale o lidech, kteří takové komentáře píšou,“ dodala k věci.

Také doplnila, že měla za to, že má podobné zostuzování dávno za sebou, ale evidentně se u jejích sledujících nic nezměnilo ani poté, co jim vštěpuje sebelásku horem dolem. Některým uživatelům sociálních sítí holt zkrátka není pomoci.

Související témata:
Chessie King

Další články

Načítám