Hlavní obsah
Článek

Samoživitelka a matka dvanácti dětí Veronica Merritt (39) na tiktoku odhalila, že byla nucena skončit s rozením dětí, i když chtěla svou rodinu ještě rozšířit. Jako „živá“ senzace se často dostává na titulní strany časopisů, protože někdy musí se svými dětmi žít jen o polévce. Uživit tolik hladových krků je pro ni velmi komplikované.

Tiktokerka v nedávném videu zveřejnila seznam přání pro své dítě, které trpí rakovinou. Věří, že se najde spousta skvělých lidí, kteří pomůžou a něco málo jim darují. Jejího příspěvku se chytli trollové, kteří ji zasypali nenávistnými komentáři, kde matku obviňují z toho, že žebrá peníze.

Veronica, která dříve přiznala, že své děti barevně kóduje, aby je mohla od sebe rozeznat, plánovala svou rodinu ještě rozšířit. Lékaři ale objevili znepokojivou hmotu v její děloze, která musela být odstraněna.

„Objevili mi něco v děloze před několika měsíci, a tak mi budou muset odebrat dělohu,“ řekla pro NeedToKnow Veronica. „Pokud bych si ji nechala, mohla bych potenciálně stále otěhotnět, ale myom je tak velký, že by téměř jistě způsobil potrat. A to rozhodně nechci,“ vysvětlila. „Pokud budu chtít další děti, budu muset použít náhradní matku nebo dítě adoptovat.“

Veronica z New Yorku v USA doufá, že operaci podstoupí co nejdříve. „Bojím se, ale ještě více mě děsí představa, že už nebudu mít žádné další děti,“ vysvětlila smutně.

„Teď už nikdy nepotkám nikoho, s nímž bych mohla mít děti. Na druhou stranu, můžu potkat někoho a užívat si, jak chci, bez rizika těhotenství,“ zamyslela se dvanáctinásobná matka.

Po svém zdravotním problému se Veronica svěřila, že začala dávat přednost sama sobě. Zpočátku se cítila provinile, ale je odhodlaná „konečně“ začít žít život.

„V poslední době jsem byla trochu sobecká. Snažím se dělat více věcí bez dětí, což zní hrozně, já vím, jenže jsem se dlouho cítila jako vězeň. Teď mám volnost – můžu se scházet s přáteli a žít společenským životem. Měla jsem tolik zdravotních problémů, kdy jsem málem zemřela na infekci ledvin, krevní sraženiny a plicní embolii,“ dodala Veronica s tím, že chce mít jen šanci trochu žít.

Související témata:
Šílenství

Další články

Načítám