Hlavní obsah
Článek

Steph Sinn se rozhodla navždy zahodit své oblečení a stát se nudistkou. Jednatřicetiletá Američanka z Los Angeles je instruktorkou nahé jógy, ale jak ji pánbůh stvořil tráví i volný čas.

Steph je posedlá nahotou, vnímá ji totiž jako silnou formu sebelásky. Kromě práce, kterou provozuje nahá, chodí na procházky pouze v botách, nikdy nenosí podprsenku a často navštěvuje nudistické pláže. Kdyby počasí dovolilo, byla by prý nahá pořád.

Svůj životní styl vehementně propaguje i na sociální síti, kde je velkou inspirací. „Jsme nastaveni, aby v nás nahá těla evokovala pouze sex, ale ve skutečnosti je to osvobozující,“ popsala své přesvědčení.

Být nudistkou má ale i svá úskalí. Rodiče se strachovali hlavně o bezpečí Steph a také o její kariéru. Ne každé odvětví má pochopení pro naháče. Naštěstí však brunetku plně podporují. Což se bohužel nedá říct o všech jejích přátelích.

Dokonce i s těmi blízkými se nepohodla, což ji ranilo, ale nakonec usoudila, že kdo má zůstat v jejím životě, nebude ji soudit.

Steph vyrostla v rodině, kde nahota nebyla tabu. Vzpomíná, jak si jako malá často hrávala nahá, stud v ní rozhodně nepěstovali. Ten přišel přirozeně až s pubertou. Ovšem jako závodní plavkyně byla stále zvyklá na minimum oblečení.

Dnes se živí jako instruktorka nahé jógy, kterou učí i online, holistická koučka a fotí akty.

„Když jste nazí, prohloubíte tím vztah se svým tělem. Víc si uvědomujete své tělo a při práci s ním předejdete zranění a zlepšíte svou techniku. Vnímáte věci, které byste oblečení nevnímali,“ popsala svou práci.

Sinn věří, že nahota vyjadřuje její sebelásku, a doufá, že inspiruje ostatní, aby se měli víc rádi a lépe vnímali a přijímali vlastní těla.

Související témata:
Steph Sinn

Další články

Načítám