Hlavní obsah
Článek

S fanoušky sdílí sexy snímky, na kterých ukazuje i intimní zákoutí svého těla. Zblízka je Nathália Ramonny nechává například nahlédnout na svůj zadek v titěrných kalhotkách, na klín v bikinách nebo do žlábku mezi poprsím. Fanoušci jí rádi píší svá přání - co by blondýnka měla udělat -, a ona jim je nezřídka splní. Nyní zveřejnila seznam požadavků, které považuje za nejdivnější.

Pokud čekáte něco pikantního, musíme vás zklamat. Za zatím nejzvláštnější žádost Nathálie považuje přání, aby se stylizovala do postavy ze Simpsonových. Měla se obléct jako některá z postav seriálu, vyfotit se a poté z fotky vytvořit žlutého animáka. Za to jí nabídl 23 tisíc liber, tedy asi 690 tisíc Kč! Modelka to přijala.

„Byla jsem překvapená výší nabídky, ale zároveň šťastná. Je neuvěřitelné vidět, jak oddaní fanoušci dokáží investovat, aby získali něco exkluzivního. Vždy se snažím na žádosti svých sledujících odpovědět, ale toto bylo opravdu unikátní. Nikdy by mě nenapadlo, že by někdo zaplatil tolik peněz za fotku na téma animáku.“

Influencerka ze São Paula dostává různé požadavky z celého světa, tento konkrétní přišel z její rodné Brazílie. Podělila se i o další kuriózní poptávky fanoušků. „Dostala jsem požadavek na vodu, v níž jsem se ve vaně vykoupala, nebo na skla ze svých dioptrických brýlí. Někomu to může připadat divné, pro mě to je forma umění a napojení na mé fanoušky. Podporují mě a jistým způsobem jsem součástí jejich životů, tak si myslím, že je jen fér splnit některá z jejich přání,“ uzavřela Nathália.

Související témata:

Další články

Načítám