Hlavní obsah
Článek

Marie Temara z New Yorku fotí sexy snímky, které sdílí hlavně na sociální síti pro dospělé. Což by nebylo nic zvláštního, Marie ale přitahuje především specifický druh fanoušků, a sice makrofily, tedy ty, které přitahují velmi vysoké ženy. Brunetka totiž měří 188 cm.

Už na škole Marie převyšovala všechny vrstevníky, dívky i chlapce. A tak se o 10 let později rozhodla svůj „handicap“ zpeněžit. A vyšlo to. Dnes je schopná vydělat i 2 miliony korun týdně.

A je to převážně díky mužům s makrofilií. Její nejvěrnější fanoušci po ní chtějí, aby je ponižovala. „Je to samé, stoupni si na mě, zvedni mě nebo veřejné vysmívání se penisu. Chtějí se cítit maličcí, protože já jsem obrovská,“ popsala jejich přání, kterým ráda vyhoví.

Marie má kromě výšky také velkou sílu. Posledních 15 let denně posiluje a dokáže uzvednout a odhodit i dva muže naráz. Což se jí v její profesi náramně hodí.

Chodí jí ale ještě bizarnější žádosti od obdivovatelů. „Chtějí třeba, abych je rozmáčkla, takže jsem si koupila takové mini panenky, které jsem si dala mezi prsty, předstírala, že jsou zákazník a šlapala po nich,“ popsala rozmanitost svého zaměstnání.

Marie donedávna tvrdila, že měří 213 cm, a to jí s podnikáním výrazně pomáhalo. Nakonec přiznala, že tak vysoká není, ale stále je vyšší než většina jejích klientů, takže o ně rozhodně nepřijde.

Související témata:
Marie Temara
Ponižování

Další články

Načítám