Hlavní obsah
Článek

Carol Souza samu sebe klasifikuje jako „hot manželku“, což je termín, který se v poslední době mimo jiné používá pro vdanou ženu, která má od manžela povolení spát, s kým chce. Influencerka tvrdí, že je šťastně vdaná, ale ráda si naplní vlastní fantazie.

O svém soukromí hovoří veřejně, protože chce podpořit sledující, aby si také užívali sexuální svobody. Nejdřív prý byli s manželem zvědaví, ale oběma se „naplňování vlastních tužeb“ zalíbilo natolik, že v něm pokračují.

„Zatím je to jenom o sexu. Pokaždé je to jiné, manžel mě u toho někdy natáčí, někdy je to jenom pro nás,“ uvedla Brazilka pro NeedToKnow. Podle ní to není ani tolik o samotném sexu s jinými lidmi, spíš o možnosti mít ho.

S manželem jsou spolu 8 let a jejich pouto by nemohlo být silnější, jak tvrdí Carol. Ovšem přiznává, že zpočátku její muž trochu žárlil. Touha ale zvítězila. Ostatně sám hraje v celé „nevěře“ velkou roli.

Carol si vybere partnera, vše pak probere se svým chotěm a ten vybere lokalitu a „scénář“ dalšího dobrodružství. Fakt, že spolu probírají své nejintimnější fantazie, je prý sbližuje. Ty nejžhavější si ale nechávají jeden pro druhého.

Carol se líbí sdílet rozkoš s jinými, ale její manžel je ten, kdo ji dělá opravdu šťastnou. Ačkoliv jsou tedy oba spokojení, sklízejí dost kritiky. Pro mnohé je jejich životní styl jednoduše nevěrou. Kam se řadíte vy? Myslíte, že by se měl pár stydět, nebo jim fandíte?

Co si myslíte o životním stylu Carol a jejího manžela?
No fuj, hanba!
19,3 %
Docela jim závidím.
18 %
Sam/a bych to tak nechtěl/a, ale dobře pro ně, když jim to vyhovuje.
62,7 %
Celkem hlasovalo 3225 čtenářů.
Související témata:
Carol Souza

Další články

Načítám