Hlavní obsah
Článek

Vyrostla v tradiční muslimské domácnosti, ale jako typická muslimka rozhodně nežije. Influencerka, která si říká Mistress Cleopatra, je nejspíš jediná svého druhu. Vystupuje jako muslimská domina a hidžáb hrdě nosí i při práci.

Oblečená v latexu štěká na muže rozkazy a ti je poslušně plní. Oslovují ji především podnikatelé, lékaři a obecně vysoce postavení muži, aby jim „dělala maminku“.

„Moji submisivní klienti udělají vše, co řeknu. Chtějí, abych na ně byla hrdá a chválila je. Uctívají mě. Většina z nich jsou velcí šéfové, kteří musí řídit firmy a mít vše pod kontrolou. Je to pro ně únik od reality,“ popsala pro NudePR.com dvaatřicetiletá brunetka.

Tu v práci podporuje i její snoubenec, který jí s podnikáním pomáhá. Na sociálních sítích má stovky tisíc sledujících, ale vydělává si hlavně na té s placeným obsahem. Dominou se chtěla stát hned, jak zjistila, že se tím dá živit. Svou práci vnímá jako pomoc mužům s uvolněním nahromaděné sexuální energie.

Ačkoliv má nespočet fanoušků, potýká se taky s nechutnými hejty, obdržela dokonce výhružky smrtí.

„Zpočátku to bylo hodně těžké, muslimové mi psali ohavnosti, vyhrožovali, že mě zabijí. Je směšné, že si muži mého vyznání myslí, že mohou vlastnit ženy a zacházet s nimi, jak se jim zlíbí. Islám je ve skutečnosti krásné náboženství. Nikde v koránu se nedočtete, že žena nesmí ukazovat své tělo,“ brání se milovnice latexu a hidžábů.

V netradičních modelech se fotí a někdy v nich vyrazí i ven. Fanoušci to milují a influencerka věří ve svůj vlastní styl. Ostatně je jeho průkopnicí. Byla úplně první dominou v hidžábu, která se na OnlyFans objevila.

Mistress Cleopatra tak chce dláždit cestu dalším muslimským dívkám, které by se chtěly projevit podobně, a pomáhat mužům vyjádřit svou sexualitu zdravou formou tak, aby je společnost neodsoudila. Možná i proto má mezi klienty a fanoušky mnoho Arabů, Turků a muslimů obecně. Věří, že se s ní cítí bezpečně.

„Někteří jsou bisexuální a rádi by měli něco s jinými muži, ale bojí se kvůli společnosti, ve které vyrostli. Pomáhám jim to zorganizovat,“ doplnila.

Egypťanka, která od roku 1998 žije v Amsterdamu, si vydělá až 2 miliony korun měsíčně. Práce ji ale naplňuje hlavně proto, že je od přírody dominantní, a užívá si, že má jako žena vysoké postavení.

5
fotek
Související témata:
Mistress Cleopatra

Další články

Načítám