Hlavní obsah
Článek

Carlie Line se prala s nadváhou celou dekádu, než jí diagnostikovali morbidní obezitu, a tak se rozhodla pro drastický krok. Nechala si podvázat žaludek a konečně se jí podařilo shodit. Zhubla sice 63 kilo, ale to zdaleka neznamenalo, že bude se svým tělem spokojená. Po redukci váhy přišel další problém, a sice povislá kůže.

Devětatřicetiletá Carlie trpěla kvůli obezitě depresemi, úzkostmi a sotva vycházela z domu. Bála se totiž hanlivých komentářů nejen od svého okolí, ale především od cizích lidí na ulici.

„Už v dětství a v dospívání jsem měla nadváhu. Váha mi neustále haprovala nahoru dolů, ale nikdy jsem neměla pod 114 kilogramů. Vůbec jsem nežila, jen přežívala. Sotva jsem se postarala o vlastní dceru,“ přiznala britským médiím.

I při běžných činnostech v průběhu dne si Carlie musela sednout a odpočinout. Její lékař si všiml, že se blondýnce nedaří zhubnout, a tak doporučil žaludeční bypass. Před operací zhubla 25 kilo a dalších 38 po ní. To byl sice velký úspěch, ale po drastickém úbytku váhy jí zbylo na těle mnoho povislé kůže, na kterou se Carlie nemohla dívat.

„Byla jsem jako vyfouknutý balonek. Nevypadalo to dobře ani v oblečení,“ povzdechla si Line, které se díky hubnutí sice vrátilo sebevědomí, ale pořád nemohla dělat běžné věci, jako třeba skočit v bikinách do bazénu.

A tak se rozhodla nechat si odstranit přebytečnou kůži chirurgicky. A protože kliniky v Londýně byly příliš drahé, zaletěla si do Litvy, aby ušetřila. Za necelých 300 tisíc korun jí odstranili povislou kůži na celém těle, včetně prsou a rukou.

Carlie dnes na ulici nepoznávají ani její známí, což je pro ni největší kompliment. Vypadá jako úplně nový člověk, zákroky se zjevně vyplatily.

„Sama ani nevím, kdo jsem. Lidé mi lichotí, jak jsem krásná. Byla to jízda a já se po ní cítím úplně jinak,“ dodala na závěr spokojená Britka.

Související témata:
Carlie Line

Další články

Načítám