Hlavní obsah
Článek

Třicetiletou modelku a influencerku Wanessu Mouru natolik rozlítila žádost o vrácení zásnubního prstenu, kterou jí její ex poslal SMS zprávou, že se rozhodla radši prsten znehodnotit a svému bývalému tím poslat jasný vzkaz, co si o jeho jednání myslí…

Brazilka tvrdí, že když jí její bývalý snoubenec prostřednictvím textové zprávy požádal, aby mu vrátila zásnubní prsten, považovala to i s ohledem na jejich dvouleté zasnoubení za krajně necitlivé. Modelka se rozhodla, že šperk použije k úplně jiným účelům a promění ho prý v něco, co dnes prsten představuje.

„Pokaždé když vidím ten toaletní papír, říkám si, že mohu jakoukoli situaci, bez ohledu na to, jak moc je negativní, proměnit v něco, co mě rozesměje. Způsob, jakým požádal o vrácení dárku, byl velmi necitlivý, takže jsem chtěla ukázat, co přesně pro mě dnes ten prsten představuje,“ říká Wanessa s tím, že kdykoli se na prsten po rozchodu podívala, jediné, co cítila, bylo zklamání a smutek.

„Byla jsem odhodlaná jít dál a rozhodla jsem se, že tento symbol neúspěšného vztahu už dál nosit nechci. Tehdy mě napadlo ho nechat roztavit a vytvořit z něj něco nového, co by mi dokázalo zlepšilo náladu. Odmítla jsem mu ho vrátit a rozhodla se pomstít jiným způsobem. A upřímně, co může být ironičtější než pozlacený toaletní papír?“ říká dnes již s úsměvem brunetka ze Sao Paula.

Wanessa musela se svým nápadem zamířit ke specializovanému zlatníkovi, který byl prý nejdřív její žádostí zaskočený, ale sám byl prý zvědavý, jak to vlastně dopadne. Modelka následně poslala svému bývalému snoubenci fotografii výsledného produktu. „Nečekal to, oněměl. Myslím, že na to nikdy nezapomene,“ dodala Moura.

Související témata:
Wanessa Moura

Další články

Načítám