Hlavní obsah
Článek

Když jste maminka a k tomu děláte trochu kontroverzní práci, je možné, že vás za to někdo odsoudí. Tím spíš, pokud jste slavná osobnost. Courtney Tilliu například pořád hejtují, že fotí obsah pro dospělé, když má děti. Trollové jí nedají pokoj, až se do toho vložil její manžel Nick, který se slavné brunetky zastal.

Nick a Courtney se seznámili před 11 lety, rychle se zamilovali a vzali. Dnes spolu mají dvě děti. Oba byli učitelé, ale práce nechali kvůli kariéře v průmyslu pro dospělé. Tím dokázali svou rodinu slušně zajistit, díky prodeji sexy videí a snímků jsou z nich milionáři.

Mnoho lidí si ale z nějakého důvodu myslí, že je kvůli tomu, jakou dělá práci, Courtney špatnou matkou. „Courtney je fantastická matka. Je starostlivá, milující, je s ní velká legrace. Vždycky se naplno zapojí do všeho, co děti dělají. Je vším, co by si mohly přát nebo potřebovat,“ zastal se jí Nick na Den matek.

Dodal, že je směšné, že ji lidé napadají kvůli mateřství, protože právě v něm podle něj naprosto vyniká. Kromě toho se dokáže postarat například i o jeho nemocnou maminku.

Nick nazval Courtney svou „královnou“ a trolly odkázal do patřičných mezí. Kariéru své ženy podporuje od začátku, nejprve fungoval jako její kameraman, později se k ní přidal.

Podle Nicka se jim od té doby, co vyměnili práci, zlepšil jejich partnerský život. Focení sexy fotek nejspíš dokáže pěkně navnadit.

Další články

Načítám