Hlavní obsah
Článek

O Avě Louise už jste mohli slyšet. Jde o dívku, která vyvolala pobouření poté, co se rozhodla během video instalace, která spojovala Dublin s New Yorkem, ukázat do kamery nahá prsa. Už to bylo na některé fanoušky moc, nyní ale tvůrkyně obsahu pro dospělé zašla ještě dál, když prohlásila, že měla sex na hrobě svého otce, a přiložila i snímky.

„Nebudete věřit, co jsem natočila na hrobě mého otce,“ napsala k několika záběrům, které sdílela na sociální síti. Na jednom pózuje u náhrobků, na dalším je nad jedním náhrobkem na všech čtyřech a muž, který stojí za ní, ji snímá a drží za vlasy.

Záběry vzbudily vlnu pobouření. „Našla jsi nové dno“, „Proč tohle děláš?“ nebo „Lidé jsou zoufalí, ale tohle je zatraceně hanebné. Souhlasím s ostatními komentáři. Jsi žhavá, ale peklo je žhavější a připravené“, stojí v komentářích, které si teď dívka může přečíst.

Ona sama tuto zkušenost považuje za „katarzní“. „To, že jsem bez otce, mě přivedlo k mé práci, tak si říkám, že z ironie je stvořeno krásné umělecké dílo,“ uvedla pro NeedToKnow s tím, že má pocit, že to, co vytvořila, promlouvá k ženám traumatizovaným ze ztráty mužské a otcovské figury.

Související témata:

Další články

Načítám