Hlavní obsah
Článek

Až dosud to byla především pětadvacetiletá Annie Knight, která nepřestávala udivovat svým sexuálním apetitem. Poté, co na sebe prozradila, že její ložnicí prošlo více než 500 milenců, se začala pyšnit přezdívkou „sexuálně nejaktivnější žena Austrálie“. Tentokrát ji ovšem v tomto směru „pokořila“ jiná její kolegyně Bonnie Blue, která šokovala během jejich rozhovoru, když prozradila, že zvládla obšťastnit 22 mužů během jediné noci.

Zdánlivě nevinně působící blondýnka s pomněnkovýma očima, která se věnuje tvorbě obsahu pro dospělé, se o pikantnost ze svého soukromí podělila během podcastu právě s Annie. Jedna z otázek, kterou na ni Knight směřovala, zněla: „Jaký byl nejvyšší počet lidí, s nimiž jsi se vyspala během jednoho dne,“ načež Bonnie s klidnou tváří odpověděla: „22.“

Když se Annie probrala z údivu, kamarádka objasnila, že k tomu došlo jedné divoké noci během jarních prázdnin. „Byla to bolavá noc. V podstatě jsem sdílela svůj hotelový pokoj online, kde jsem řekla ‚Podívej, tohle je místnost, ve které bydlím. Prostě přijď a postav se do fronty. Setkám se s největším počtem z vás, dokud tu budu‘,“ přiblížila Bonnie, jejíž divoká noc začínala v 18 hodin a trvala zhruba do čtyř nebo pěti hodin následujícího rána. „Řekla jsem si, že je nechám stát ve frontě, a v podstatě je brala jednoho po druhém, což jsem v podstatě udělala, ale nemohla jsem natáčet úplně s každým, s kým jsem chtěla. Na videích můžete slyšet lidi klepat na dveře a skupinky venku čekajících chlapců,“ dodala Bonnie.

Přiznání pětadvacetileté ženy původem z Velké Británie, která v současnosti působí rovněž v Austrálii, už se na TikToku dočkalo více než milionu zhlédnutí a pod videem se nacházejí rovněž stovky šokovaných reakcí. Samotná Annie o rekordu své kolegyně říká: „Myslím, že to bylo skvělé! Ona je velmi pracovitá a tleskám jí za to, že jde za hranice. Můj rekord je 16 lidí za jednu noc,“ připojila se Annie s tím, že se rozhodně nebude pokoušet rekord své kolegyně pokořit a že se soustředí spíš na svou „výzvu“, která je 700 lidí během 365 dní.

Související témata:
Bonnie Blue

Další články

Načítám