Hlavní obsah
Článek

Mít po rozvodu před dveřmi zástupy nápadníků nejspíš není nic neobvyklého. Modelka Suellen Carey nicméně proslula tím, že si vzala samu sebe. A sebou se také rozvedla. To jí vyneslo takovou popularitu, že ji nahánějí stovky mužů týdně.

Teď, když je zase „volná“, může si Suellen vybírat. Byly doby, kdy měla po krk randění, a tak se rozhodla pro sologamii a vzala si samu sebe. Naneštěstí měla i sňatku se sebou zanedlouho plné zuby, a tak ho ukončila. Díky bohu nešlo o nijak bouřlivý rozvod.

Od rozvodu uplynulo jen několik málo týdnů a šestatřicetiletá Brazilka obdržela už asi 1500 žádostí o ruku. Ani ve snu by ji nenapadlo, že ukončení sologamie přiláká tolik nápadníků z celého světa.

„Jen za poslední týden mi domů přišlo asi 30 kytic, které ani nemám kam dávat,“ uvedla s tím, že ji tak obrovský zájem šokoval.

To se jí ostatně hodí, protože si uvědomila, že nechce strávit život sama. „Byla to krásná zkušenost, ale byla jsem osamělejší, než jsem čekala,“ přiznala modelka se sídlem v Londýně.

Teď je zase otevřená lásce. Vztahy mají podle Suellen smysl, pouze pokud je na ně člověk připravený. K tomu nyní dospěla a těší se na novou lásku. Ale rozhodně nekývne na žádost jen tak někomu, obzvlášť pokud má tak velký výběr.

Modelka rozvodem uzavřela období sebelásky a sebepoznání a nyní je připravená lásku s někým sdílet. Nezbývá než Suellen držet palce, aby jí příští sňatek vydržel. Ať už si vezme kohokoliv.

Související témata:
Suellen Carey

Další články

Načítám