Hlavní obsah
Článek

Influencerka a modelka Marina Smith je jeden bizár za druhým. Není to tak dávno, co se pochlubila, že po ní expřítel chtěl zpět peníze, které do ní vrazil na dovolené, a ona mu je vyplatila v drobných. Teď šokuje snad ještě víc. Přišla s tím, že její šestiletý psík Bartoloměj je homosexuál a nutně potřebuje „kluka“.

Ptáte se, jak na to proboha přišla? Dobrá otázka. Brazilka prý čtyřnohého přítele bedlivě sledovala a všimla si, že si víc užívá společnost psů než fenek. A jako správná psí máma věří, že k sobě hledá toho pravého, a rozhodla se Bartolomějovi pomoct.

„Je to citlivý pes, hravý společník. Znáte nějakého psa, který by se k němu hodil? Uvidíme, jestli mu dokážeme najít pravou lásku,“ sdílela u fotky svého chlupáče.

V podstatě mu vystavila na instagramu inzerát a doufá, že tak pro něj najde spřízněnou duši. Pejskovi u ní sice nic nechybí, ale co když přece jen touží po životním partnerovi, myslí si Marina.

Pro tu je Bartoloměj jako syn a podle toho se k němu i chová. Navzdory kritice rodiny za svého psa utratí až 9000 korun měsíčně. Výdaje zahrnují chůvu na venčení, pravidelné výlety do zverimexu apod.

„Nevidím na tom nic špatného. Hodně mě kritizují za to, že se k němu nechovám jako ke psovi, ale to mě netrápí. Jediné, co mě zajímá, je Bartolomějovo blaho,“ dodala modelka na závěr.

Související témata:
Marina Smith

Další články

Načítám