Hlavní obsah
Článek

Modelka a hvězda sociálních sítí Vera Dijkmans se pokoušela najít toho pravého na internetu. Loni vyzvala své potenciální nápadníky, aby jí vyplnili dotazník. Přihlásilo se jí od té doby na pět tisíc mužů, ale, světe, div se, Vera je stále single. Žádný totiž její prověrkou neprošel.

„Pročetla jsem si všech pět tisíc dotazníků, ale našla jsem jenom tři muže, kteří by mi vyhovovali,“ uvedla blondýnka s tím, že s nimi vyrazila na rande, ale nic z toho nebylo.

Londýňanka i tak považuje svůj experiment za úspěšný. Byla to pro ni zajímavá zkušenost. Prozradila, že se mezi přihlášenými našlo hodně podivínů.

Jeden z nich jí nabídl vzorek své krve a na oplátku chtěl její. To ale Vera ignorovala. Také se jí ozval někdo slavný z řad celebrit. Nemůže prý prozradit kdo, ale rozhodně to nečekala.

Vera, která nikdy nebyla v dlouhodobém vztahu, přiznává, že je velmi vybíravá. Zároveň si ale nemyslí, že by ze svých požadavků měla slevit.

Její budoucí partner by měl být mimo jiné vtipný, s dobrým hudebním vkusem, ať to znamená cokoliv, musí mít vlastní auto a stabilní příjem a rozhodně musí rád sledovat kreslené pohádky. Naopak v žádném případě by neměl vyhledávat jen známost na jednu noc nebo bydlet s rodiči.

Jeden z nápadníků jí přiznal, že sice bydlí s rodiči a nemá auto, zato ale vlastní dvě lodě. Jiný zase sliboval, že nikdy nebude flirtovat s jejími kamarádkami. Pánové do užšího výběru bohužel neprošli, stejně jako chlapík, co jí odmítl postavit větší skříň na šaty.

Ačkoliv si modelka celý proces užila, budoucího manžela už online nehledá. Vlastně muže nehledá vůbec a soustředí se sama na sebe. Vztahu s tím pravým by se prý ale nebránila. Otázka ovšem je, jestli nějaký takový vůbec existuje.

Související témata:
Vera Dijkmans

Další články

Načítám