Hlavní obsah
Článek

Livia Gueissaz se proslavila díky soutěži krásy a jako influencerka s působivou sbírkou sportovních vozů. Co se sporťáků týče, je do nich velkou nadšenkyní a opravdu jim rozumí. I když se najdou tací, kteří tvrdí, že s auty jenom pózuje, aby zaujala.

Účastnila se Miss Europe Continental, ale ve volném čase si užívá rychlou jízdu nebo rozšiřuje svou sbírku aut, mezi kterými se najdou i modely jako Ferrari 512 TR nebo Porsche 911 Turbo S.

Modelka původem z Brazílie si myslí, že jenom za volantem žije život opravdu naplno. I v dnešní době se ale najdou zpátečníci, kteří jí spílají, že nemůže mít zálibu v autech, protože je žena. Nad těmi ale Livia jen mává rukou.

„Pořád se najdou lidé, co si myslí, že žena za volant nepatří. Natož za volant sportovního auta. Ale nejen muži mohou být zapálení do sporťáků. Je to o tom prožitku. O lásce ke stroji a jeho řízení,“ myslí si Livia.

Ta ženám s podobným hobby vzkazuje, ať se ho rozhodně nevzdávají kvůli názorům druhých a jdou si zkrátka vždycky za svým.

Kromě zmíněných modelka vlastní také Aston Martin. Její láska ale začala s Ferrari California T. Livia tvrdí, že to nebylo jen o tom vlastnit drahé auto. Užívala si jeho rychlost a eleganci.

Každý ze svých modelů také udržuje v prvotřídním stavu. Chce si je ostatně ponechat do sbírky. A co si budeme nalhávat, vedle luxusního vozu jí to prostě sluší, jak se můžete přesvědčit v naší galerii.

7
fotek
Související témata:
Livia Gueissaz
Sportovní auta
Sexismus

Další články

Načítám