Hlavní obsah
Článek

Mladá maminka Brianna Velasco (18) z New Jersey v USA otěhotněla, když jí bylo jenom 14 let. Nebylo to pro ni vůbec lehké období, doma se necítila vítána, a musela tak opustit rodinný dům. Zpětně hodnotí rozhodnutí nechat si dítě jako to nejlepší, co mohla v životě udělat. Kritikům navzdory.

„V okamžiku, kdy jsem otěhotněla, jsem věděla, že to bude těžké,“ přiznala dospívající maminka, která se svěřila, jak to vše bylo. „Zažila jsem všechny obvyklé příznaky, a tak jsem měla tušení, že jsem těhotná,“ řekla.

„Jednoho dne jsem telefonovala se svým přítelem a zmínila jsem se, že mám asi o týden opožděnou menstruaci,“ vysvětlila. Když zjistila, že je opravdu těhotná, začala si doma připadat nevítaná. Rozhodla se rodinný dům opustit.

Se svým přítelem se Brianna seznámila, když jí bylo 12 a jemu 14 let. „Být tak mladou matkou bylo velmi obtížné a já vůbec nedoufala, že budu tak šťastná,“ řekla s tím, že zpočátku bydlela u své tety a starala se o dítě svého bratrance.

Později si teenagerka a její partner pořídili vlastní byt a připravovali se na příchod syna. Navzdory tomu, že byl mladý pár nadšený z toho, že čeká dítě, museli se oba také vypořádat s negativními reakcemi. Vše překonali a 27. července 2021 Brianna porodila syna Zaiyela.

„Už mi nezáleželo na tom, co lidé říkají nebo že mi přejí něco špatného. Těhotenství jsme oslavovali, měli jsme obrovskou radost. Ve 4:09 ráno se narodil náš sladký chlapeček Zaiyel a v tu chvíli už na ničem jiném na světě nezáleželo,“ řekla Brianna.

Svou inspirativní těhotenskou cestu zveřejnila na TikToku a od té doby ji zhlédl téměř milion lidí. Lidé ji hejtovali, ale našli se i tací, kteří Briannu obdivovali za to, jak všechno zvládá a že se nebála o tuto zkušenost podělit s ostatními.

„Tak mladá, ale podívej se na svou novou, malou rodinu, stojí to za to!“ napsal jeden z komentujících. „Nedokážu si ani představit, jaké to pro tebe bylo, miluji šťastné konce!“ dodal druhý.

„Kdyby nebylo mého syna, mnoho věcí bych neuskutečnila. Lidé říkají, že mít dítě v tak mladém věku změní váš život, možná k horšímu, nebo k lepšímu, ale pro mě to bylo k lepšímu,“ vysvětlila mladá maminka, která ani minutu nelitovala toho, že si miminko nechala.

Související témata:

Další články

Načítám