Hlavní obsah
Článek

Kráska Danielle Lichtman (28) se setkala se svým manželem Frankem (55) v restauraci, když jí bylo 19 a jemu 46. Nyní spolu mají dvě děti a jsou zamilovanější než kdy dříve. Stojí si za tím, že její muž je pořád fešák a věk je jenom číslo.

Navzdory tomu, že si lidé myslí, že Frank je její otec nebo že má „komplex otce“, pár kašle na názory ostatních. Žijí si svůj život a jak sami říkají, jsou nesmírně šťastní. Dříve ale ke svému vztahu takový postoj neměli. Na začátku se báli chodit na veřejnost kvůli obavám, co si o nich ostatní budou myslet. Frank byl ženatý, když byla Danielle ještě dítě, a dokonce má dospělou dceru z předchozího vztahu.

Danielle, která je matkou v domácnosti, trvá na tom, že jejich věkový rozdíl je „nejlepší věcí na jejich vztahu“ a že ji jeho minulost netrápí. „Potkala jsem tohoto muže před lety a rozesmál mě,“ napsala v příspěvku na Instagramu. „Věděla jsem, že si ho vezmu, i když mi řekl, že se už nikdy neožení. Měli jsme spolu nejlepší i nejhorší roky našich životů, ale to nezastavilo naše srdce, aby pro sebe tloukla,“ řekla kráska.

Danielle a Frank z New Yorku jsou nyní spolu více než osm let a manželé jsou jeden rok.„Na našem vztahu je jedinečná krása. Pokud máte problémy s věkovým rozdílem a nevíte, co dělat, ale víte, že je to ten pravý, udělejte ten krok a neohlížejte se zpět,“ tvrdí mladá maminka.

Pár má účty na sociálních sítích, kde sdílí informace o svém vztahu a pohledy na dynamiku s věkovým rozdílem. Danielle je často vidět, jak se rozplývá nad tím, jak je Frank pohledný a krásný, a dodává, že je ohromená, jak může muž vypadat mladě v padesáti letech. „Moje motto je: Nechte je soudit, ale nenechte je nás zastavit,“ uzavřela mladá maminka.

Další články

Načítám